SOKAK ETKİNLİKLERİ İLGİ GÖRÜYOR

SOKAK ETKİNLİKLERİ İLGİ GÖRÜYOR
Kartal Belediyesi 14. Kültür ve Sanat Festivali, sevilen sanatçıların verdiği konserlerin yanı sıra sokak etkinlikleriyle de Kartallıları sanatla bir araya getiriyor.

Kartal Belediyesi 14. Kültür ve Sanat Festivali, sevilen sanatçıların verdiği konserlerin yanı sıra sokak etkinlikleriyle de Kartallıları sanatla bir araya getiriyor. 
Kartal 14. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında Hamam Sokak’ta cam, ebru ve resim sanatçıları eserlerini Kartallılar için sergiliyor ve icra ettikleri sanatı halka tanıtıyor. Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği sokak etkinliklerinde sanatçılar, Kartallı çocuklara ebru, resim ve cam sanatından örnekler sunuyor ve uygulamaları onlarla birlikte gerçekleştiriyor. Kartal 14. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında ilçenin caddelerinde yerlerini alan canlı heykeller de Kartallılar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Açık Hava Sanat Atölyeleri, Cam Atölyesi, Uçurtma Atölyesi, Resim Atölyesi, Her Yerde Müzik Etkinliği, halk oyunları gösterileri ve sokak performansları, 22 Ağustos’a kadar festival boyunca devam edecek. Diğer yandan “Ben Bir Ceviz Ağacıyım” başlıklı Uluslararası Posta Sanatı Sergisi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde, atık materyallerden oluşturulan eserlerin yer aldığı sergi ise Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında festival boyunca ziyaret edilebilecek. 
Kartal 14. Kültür Sanat Festivali Konserleri Devam Edecek
Kartal Belediyesi 14. Uluslararası Kültür Sanat Festivali, gün boyu gerçekleştirilen sokak etkinliklerinin yanı sıra her akşam ünlü sanatçıları Kartal Meydanı’nda ağırlayacak. Festival, Onur Akın, Zeynel İbiş, Behzat Duygun, Grup Yorum, Binnay Koçak, Resul Dindar, Hülya Polat, Kamil Unutkan, Sümer Ezgü, Erol İkisivri, Aygün Öztürk, Edip Akabayram, ve Sadık Gürbüz’ü Kartallılarla buluşturacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir