SEVGİ ULUĞ YENİDEN DERNEK BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

SEVGİ ULUĞ YENİDEN DERNEK BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ
6 ay önce açılışı yapılarak Ataşehir’de hemşehrilerine hizmet vermeye başlayan Kısa adı ASİDAD olan Ataşehir Sivas Kültür Dayanışma ve Eğitim Derneği ilk kongresini yaptı. Sevgi Uluğ yeniden dernek başkanlığına seçildi.

Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde bulunan dernek binasında yapılan genel kurula; CHP İstanbul İl Yöneticisi  Doğan Çakmak, CHP Ataşehir  İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve dernek üyeleri katıldı.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan kurucu Başkan Sevgi Uluğ; “ASİDAD olarak 6 ay bir geçmişi olan bir derneğiz. Daha çok yeniyiz ve ilk genel kurulumuzu yapıyoruz. Bu kısa süre içinde iyi işler yaptığımızı, aktif bir STK örneğini gösterdiğimizi düşünüyoruz. Genel kuruldan sonrada daha aktif çalışacağımızı, üye sayımızın artacağını ve ses getirecek çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.  Çünkü böyle bir enerjimiz var.  Katılımınızdan ve verdiğiniz destekten dolayı siz hemşerilerime teşekkür ederi” dedi.
Divan başkanlığına oybirliği ile Doğan Çakmak seçildi. Divan üyelerinin seçiminden sonra saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okundu.
Divan kurulunun maddeler üzerindeki görüşmeleri tamamlamasından sonra yapılan seçim sonunda Sevgi Uluğ yeniden başkan seçildi.
YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:
ASİL YÖNETİM
1-Sevgi ULUĞ
2-Zeynel BÜYÜK
3-Hüseyin GÜNVEREN
4-Elif TÜZÜN
5-Kazım DAYAN
6-Gülperi ÇİL
7-Nejla BAKIR
8-Tayyar UÇAR
9-Ahmet Turan DEMİR
10-Melek DURAK
11-Ayşe ŞİRİN
DENETİM KURULU ASİL
1-Abdullah ECE
2-Feyzullah METİN
3-İbrahim YILDIZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir