SAMİYE TEZYEYE EN ÇEVRECİ ÜSKÜDARLI ÖDÜLÜ

SAMİYE TEZYEYE EN ÇEVRECİ ÜSKÜDARLI ÖDÜLÜ
Üsküdar Belediyesi,Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yapımını tamamladığı 8 yeni parkın tanıtımını yaptı.

Üsküdar Belediyesi,Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yapımını tamamladığı 8 yeni parkın tanıtımını yaptı. Başkan Hilmi Türkmen de, ‘Üsküdar'ın en çevreci vatandaşı seçilen Samiye Karabul’u  altınla ödüllendirdi.
Bulgurlu Cumhuriyet Mahallesi Kafkas Parkı’nda düzenlenen etkinliğe, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Galatasaray Eski Başkanı Alp Yalman, Üsküdar Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, TFF Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu, Galatasaraylı eski futbolcular, Bülent Alkılıç, Cengiz Yazıcıoğlu, Beşiktaşlı eski futbolcu Mahmut Biriken, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çok sayıda vatandaş ve basın mensupları katıldı.
PROGRAMA YAĞMUR ENGELİ
Programın yapılacağı alanda tüm hazırlıkların tamamlandığı sırada başlayan yoğun nedeniyle etkinlikler iptal edildi. Eski milli futbolcuların katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan gösteri maçı yağmur engeline takıldı. Başkan Hilmi Türkmen de konuşmasına başladığı sırada yağışın şiddetini artırması üzerine etkinliğe katılan vatandaşların ‘Dünya Çevre Günü’nü kutlayarak ‘Sizleri bu yağmurda ıslatmayalım’ diyerek sözlerini bitirdi.
SAMİYE TEZYEYE EN ÇEVRECİ ÜSKÜDARLI ÖDÜLÜ
Her sabah sokağını süpüren ve belediyenin çöp konteynerini silip yıkayan 55 yaşındaki Samiye Karabul’a ‘Üsküdar’ın en çevreci vatandaşı’ ödülü olarak 1 kese altın verdi. 
Başkan Türkmen, Çevreye duyarlılığı dolayısıyla Samiye Karabul'u tebrik ederek "İnsanların çevreye duyarlılığının arttırılması adına önemli bir görev. Biz de Üsküdar’da Üsküdarlı hemşerilerimizin çevreye daha duyarlı olması adına bir takım etkinlikler yapıyoruz. Çok değerli Samiye Karabul hanımefendi bir Üsküdar sakini. Mahallesinde, oturduğu evin caddesinde, sokağını her gün temizleyen, süpüren bir hanımefendi. Belediyemize ait çöp konteynerlerini da her gün pırıl pırıl silen bir hanımefendi. Kendilerini Üsküdarlılar adına tebrik ediyorum. Örnek bir davranış" dedi.
Samiye Karabul da kendisini ödüllendiren Başkan Hilmi Türkmen’e teşekkür ederken ‘Temizlik yapmak içimden geliyor. Benim bu davranışıma önem verip buralara kadar davet edip ödüllendiren Üsküdar Belediyesi’ne teşekkür ediyorum’ dedi.
ÜSKÜDARLILAR’A SEKİZ YENİ PARK
Üsküdar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yapımını tamamladığı; Cumhuriyet Gençlik Parkı, İcadiye Kuruçeşme Parkı, Ahmediye Camii Bahçesi, Çengelköy Meydan Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Kaykay Parkı, Selman-i Pak Caddesi Süs Havuzu, Kuzguncuk Bostanı ve Ünalan Parkı hizmete açıldı.
Üsküdar Belediyesi parkların 5 tanesinde çocukların güven içerisinde futbol oynayabilecekleri halı sahaları da halkımızın hizmetine sundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir