Sahipsiz Pendikspor Paramparça!

Sahipsiz Pendikspor Paramparça!
Süper Lig'in 16'ncı haftası erteleme maçında sahasında konuk ettiği Bitexen Antalyaspor'a 1-0 mağlup olarak ligin dibine demir atan Siltaş Yapı Pendikspor'da taraftarlar, "Bu takımın sahibi yok mu?" diyerek Başkan Mahmut Türkoğlu'nu istifaya davet etti.

Siltaş Yapı Pendikspor, Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Pendik Stadyumu'nda oynanan müsabaka konuk takımın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Müsabakanın ve Antalyaspor'un tek golünü 19'uncu dakikada Bahadır Öztürk kaydetti. Akdeniz ekibinde teknik direktör Sergen Yalçın ilk galibiyetini aldı. Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 28'e yükseltti. Pendikspor ise 15 puanda kaldı.  

basliksiz-4-002.jpg

BAŞKAN TÜRKOĞLU'NA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkan ve sezon başında tüm camianın desteğini alarak lige başlayan Siltaş Yapı Pendikspor'da işler bir türlü yolunda gitmedi. Kurulan kadroya ilişkin "ikinci sınıf oyuncular"eleştirileri ayyuka çıkarken üste gelen başarısız sonuçların ardından Siltaş Yapı Pendikspor Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Türkoğlu'na da eleştiriler çığ gibi büyüdü. Özellikle takımın hiçbir maçına gelmemesi, "Pendikspor'u terk mi etti" ya da "İstifa mı etmek istiyor" yorumlarını beraberinde getirdi. Öte yandan futbolcuların transfer ücretlerini alamadıkları ve kulübün ciddi anlamda borç batağında olduğu iddiaları ayyuka çıktı. Başkanı Mahmut Türkoğlu'nun kötü gidişat karşısında sorumluluk alıp takımla ilgilenmemesi de istifa edeceği yönündeki iddiaları güçlendiriyor. Kırmızı-beyazlı taraftarların, "Al ekibini Pendik'ten çek git" diyerek sert tepki gösterdiği Başkan Türkoğlu'nun basına yönelik ayırımcılık yapması ise bir başka eleştiri konusu oldu. 

417826040_928779195702854_385749451970599740_n.jpg


MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR 
19. dakikada Bitexen Antalyaspor golü buldu. Safuri'nin sol taraftan kullandığı korner sonrası altıpas çizgisi üzerinde topa kafa vuran Bahadır Öztürk, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Mücadelenin 42. dakikasında gelişen Siltaş Yapı Pendikspor atağında Halil Akbunar topu ağlara gönderdi ancak pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. 
71. dakikada Bitexen Antalyaspor çok etkili bir atağa çıkarken, Siltaş Yapı Pendikspor savunmasında Serkan Asan çok kritik bir müdahalede bulundu ve pozisyondan gol sesi çıkmasını önledi. 
90+5. dakikada Erdal Rakip'in hatalı pasında araya giren Emre Taşdemir, kaleciyle karşıya kaldı. Bu oyuncunun ceza sahası çizgisi üzerinde yaptığı vuruşta, Bahadır Öztürk topu uzaklaştırdı. 
Siltaş Yapı Pendikspor: 0- Bitexen Antalyaspor: 1
Stat: Pendik
Hakemler: Oğuzhan Çakır, İlker Takpak, Bilal Gölen
Siltaş Yapı Pendikspor: Erdem Canpolat, Serkan Asan, Berkay Sülüngöz, Alpaslan Öztürk, Sequeira, Midtsjö, İbrahim Akdağ, Kappel (Dk. 46 Diaby), Gökcan Kaya (Dk. 65 Emre Taşdemir), Halil Akbunar (Dk. 77 Thuram), Erencan Yardımcı
Bitexen Antalyaspor: Leite, Bünyamin Balcı (Dk. 88 Ufuk Akyol), Ömer Toprak, Bahadır Öztürk, Güray Vural, Saric, Erdal Rakip, Bytyqi (Dk. 79 Larsson), Safuri (Dk. 63 Milosevic), Erdoğan Yeşilyurt, Buksa
Gol: Dk. 19 Bahadır Öztürk (Bitexen Antalyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 8 Bünyamin Balcı, Dk. 52 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 66 Erdal Rakip, Dk. 77 Leite (Bitexen Antalyaspor) Dk. 90+1 Midtsjö, Dk. 90+5 Sequeira (Siltaş Yapı Pendikspor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir