SAFA SERBEST’ KARTALSPOR’DA

SAFA SERBEST’ KARTALSPOR’DA
Kartalspor bir süredir eski takımıyla olan sözleşmesini fes etmesi beklenen yaratıcı orta saha oyuncusunu Safa Serbest’le anlaşma sağladı.

Hücum yönü yüksek yaratıcı bir orta saha oyuncusu eksikliğini hisseden Teknik Direktör Taner Gülleri, Orduspor’da forma giyen ve yaratıcılık özelliği ile takıma katkı sağlayacağına inandığı Safa Serbest’in transfer edilmesini istemesi üzerine Genel Menajer Murat Gülfırat, bu oyuncuyla irtibata geçti.
2017 - 2018 sezonu sonuna kadar Orduspor’la sözleşmesi bulunan Safa, hem Orduspor’dan ayrılmak istediğini, hem de Kartalspor’dan gelen teklifi değerlendirmek istediğini belirterek Orduspor’la olan sözleşmesini feshederek Kartalspor kampına katıldı.
İstanbul kampında takıma katılan ve ikinci etap kamp programı için takımla birlikte Nevşehir Kapadokya Kartal Otel’e giden Safa Serbest, Türkiye Futbol Federasyonu’nda sözleşmesinin fesih içlemleri tamamlanınca kendisini Kartalspor’lu yapan sözleşmeye imza attı.
Zeytinburnu’nda bulunan Damlaspor’da futbola başlayan ve amatör olarak Medipol Başakşehir’e transfer olan 1989 doğumlu orta saha oyuncusu ilk profesyonel imzayı Küçükköyspor’a transfer olduğunda atarken daha sonra Dardanelspor AŞ. Samsunspor, Fethiyespor ve geçtiğimiz sezon Orduspor formalarını giymiş.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir