ROTA YİNE SERDAR TAŞÇI!

ROTA YİNE SERDAR TAŞÇI!
Trabzonspor yönetimi, ismi hemen her transfer döneminde bordo-mavili kulüple anılan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Serdar Taşçı'yı renklerine bağlamak için yeniden harekete geçti.

Trabzonspor transfer komitesi, Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda devre arasında kadroyu güçlendirmek için çalışmalarına başladı.
Sezon başında yapılan transferlerin yanı sıra devre arasında takıma tecrübesi ile katkı yapacak ve direkt oynayabilecek isimlerin alınmasına özen gösterilecek. Ancak UEFA'nın Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle kadronun şişmemesi adına devre arasında bazı oyuncular da takımdan gönderilecek.
Trabzonspor'un transfer gündemine giren ilk isim iseSpartak Moskova'da forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki Serdar Taşçı oldu. Her dönem ismi gündeme gelen hatta sezon başında alınması için uğraş verilen Serdar Taşçı'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilmişti.
AİLESİ TRABZONSPORLU
Bu kez Serdar'ın da Trabzonspor forması giymeyi çok istediği ve sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle kulübünden gerekli tüm kolaylıkların yapılmasını talep edeceği öğrenildi. Ailesi de Trabzonsporlu olan Serdar, daha önceki açıklamalarında "Bordo-mavili formayı giymek istiyorum. Ama kulübümle anlaşılması gerekir" demişti.
SERDAR TAŞÇI'NIN BABASI: "OĞLUMU ALIN"
29 yaşındaki stoper Serdar'ın babası Nihat Taşçı, yaz transfer döneminde Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan oğlunu almasını istedi. Nihat Taşçı, oğluyla birlikte Ramazan Bayramı'nda Artvin'de olacağını, görüşmek isterse oğlunu Trabzon'a getirebileceğini söylemişti. Serdar'da sorun çıkmamış ama Rusya temsilcisi fiyatta indirim yapmayınca bu transfer gerçekleşmemişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir