Rıdvan Dilmen’den Jesus’a sert sözler

Rıdvan Dilmen’den Jesus’a sert sözler
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TV 8.5 ekranlarında yayınlanan "Yüzde Yüz Futbol" programında Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynadığı maçı değerlendirdi.

"Sevilla deplasmanında daha fazla pozisyon bulamazsınız"
Fenerbahçe'nin Sevilla deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyduğunu vurgulayan Dilmen, "Fenerbahçe'nin Sevilla deplasmanında mağlup olmasını ne oyunculara ne de Jesus'a ihale etmemek lazım. Sevilla deplasmanında daha fazla pozisyon bulamazsınız ve daha az pozisyon da veremezsiniz. Kaldı ki Sevilla'nın ilk golünün iptal edilmesi gerekiyor, pozisyon öncesi İrfan'a faul var." ifadelerini kullandı. 
"Jesus bazen saçmalıyor"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un oyuncu konusundaki tercihlerini eleştiren Dilmen, "Teknik olarak bazen Jesus'un saçmaladığını da görebiliyorum. Mesela Crespo orta sahada sol iç oynamaz, yerine giren Rossi hiç oynamaz. Oyun devamındaki değişiklikleri pek sağlıklı değildi hocanın." dedi. 
"Açıklamaları çok gereksiz"
Jorge Jesus'un Brezilya basınına yansıyan, "Türkiye çok soğuk bir yer ve alışmakta güçlük çektim. Mayıs ayına kadar beklemelisiniz."  açıklamaları hakkında da görüş belirten deneyimli futbol adamı,  "Jesus'un basına sızan demeçleri doğruysa çok sağlıksız açıklamalar olmuş. Jesus'u şu an başarısız olarak nitelendiremem, ligde yarış devam ediyor, Avrupa'dan henüz elenmiş değil ancak çok gereksiz bir açıklama olmuş." diyerek sözlerini noktaladı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir