RESMEN AÇIKLANDI! WESLEY SNEİJDER YOK

RESMEN AÇIKLANDI! WESLEY SNEİJDER YOK
Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in 10 Ekim Pazartesi günü oynanacak Fransa maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Hollanda Milli Takımı'nın Belarus ile oynadığı Dünya Kupası Avrupa Eleme maçında sakatlanan Wesley Sneijder hakkında yeni bir açıklama geldi.
Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede sakatlığı bulunan Sneijder'in 10 Ekim Pazartesi günü oynanacak Fransamaçında forma giyemeyeceğini açıkladı.
Sneijder'in sakatlanmasının ardından Blind geçtiğimzi gün Feyenoord'dan Vilhena'yı kadroya dahil etmişti. 
GALATASARAY’DA GENÇLERBİRLİĞİ MESAİSİ BAŞLADI
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasındaki Gençlerbirliği müsabakasının hazırlıklarına başladı.
Galatasaray Futbol Takımı, deplasmanda Bulgaristan temsilcisi Levski Sofya ile oynadığı ve 2-0 kazandığı maçın ardından, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasındaki Gençlerbirliği müsabakasının hazırlıklarına başladı.
Teknik direktörü Jan Olde Riekerink yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, sahada ve salonda yenileme çalışmaları yaptıkları belirtildi.
Sarı-kırmızılı takımın yarını izinli geçireceği ve 11 Ekim Salı günü yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüreceği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir