Pendik’te Nostaljik Radyolar Sergisi açıldı

Pendik’te Nostaljik Radyolar Sergisi açıldı
Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi Nostaljik Radyolar Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Serginin açılışına katılan Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Sergi vesilesiyle 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nü kutluyorum. Gerçekten çok ilgi çekici radyolar var. Vatandaşlarımızı

“Frekans Nostaljik Radyolar” adlı sergide Koleksiyoner Ahmet Ali Şağın’a ait 54 nostaljik radyo bulunuyor. En eskisi 1936 yılında imal edilmiş radyolar arasında tamamen Türk yapımı 3 radyo da yer alıyor. 28 Şubat’a kadar açık kalacak sergideki tüm radyolar çalışır durumda satışa sunuluyor.
Başkan Ahmet Cin, radyoları inceledi
Serginin açılışına katılan Belediye Başkanı Ahmet Cin, radyolar hakkında Koleksiyoner Ahmet Ali Şağın’dan bilgi aldı. Sergiyi değerlendiren Başkan Ahmet Cin: “Sergi vesilesiyle 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nü kutluyorum. Gerçekten çok ilgi çekici radyolar var. Vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz.” dedi.

6026936c1930d_bceb9346-d6bd-4e1c-ba9f-883203372a87.jpg


Amerikan arabalarından çıkma oto teypleri şaşırttı
Ahmet Ali Şağın’a ait eserler arasında klasik Amerikan arabalarında kullanılmış devasa “oto teypler” de yer alıyor. Koleksiyoner Ahmet Ali Şağın, oldukça büyük ve ağır olan oto teyplerin araçlarda ikinci bir aküyle çalıştığını belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir