PENDİKSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR.

PENDİKSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR.
Deplasmanda Yeni Malatyaspor'u deviren ve şampiyonluk hedefinden kopmayan Pendikspor'da yüzler gülüyor

Deplasmanda Yeni Malatyaspor'u deviren ve şampiyonluk hedefinden kopmayan Pendikspor'da yüzler gülüyor.
2.Lig Beyaz Grup'ta bugün deplasmanda lider Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen ve şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet alan Pendikspor'da büyük sevinç var. Zorlu mücadele ön cesi stada girişte otobüsleri taşlanan maç sonrasında da stadyumdan zırhlı araçlarla ayrılmak zorunda kalan Kırmızı-beyazlılar, kalan 4 maçını da kazanıp mutlu sona ulaşmak istiyor.
Yıldırım: "Bu galibiyet inancın zaferi"
Pendikspor teknik direktörü Ahmet Yıldırım, "Yeni Malatyaspor maçı öncesi kazanacağımıza dair inancımızı zor saha dışı şartlara rağmen oyunumuza da yansıttık ve istediğimiz galibiyeti almayı başardık. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum yüreklerini ortaya koydular ve çok değerli bir galibiyete imza attılar. Henüz daha lig bitmiş değil. İnşallah lig sonunda şampiyon olacağız" dedi.
Kaptan İlhan Şahin: "Sonu güzel olsun"
Yeni Malatyaspor maçında takımının tek golünü atan kaptan İlhan Şahin ise "Kazanmak güzel. Maç önü ve sonrası istenmeyen olaylar yaşadığımız zorlu bir deplasmandan şampiyonluk hedefimizden kopmadan dönüyor olmamız daha da güzel. Pendikspor'u şampiyon yapmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağımız bir son olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir