PENDİKSPOR’DA YÖNETİM KÖTÜ GİDİŞE EL ATTI

PENDİKSPOR’DA YÖNETİM KÖTÜ GİDİŞE EL ATTI
2. Lig Kırmızı Grup’ ta mücadele eden Pendikspor son haftalarda üst üste aldığı yenilgiler sonucunda Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve ekibinin görevine son verildiğini açıkladı. Pendikspor yönetimi gündemi değerlendirmek üzere yerel basın mensupları ile

Pendikspor Kulüp Başkanı Mustafa Şahinyılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ sezon başı yaptığımız transferlere bakınca hepsi kaliteli ve bu ligi bilen arkadaşlar. Fakat ligde bir türlü istediğimiz neticeleri alamadık;“ Yönetim olarak bugüne kadar teknik kadromuza, futbolcularımıza ödemelerini hiç aksatmadan yaptık. Onlarla son derece uyumlu, olumlu ilişkiler içerisinde olduk. Sonuç itibari ile yönetim olarak teknik heyetimiz ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Bundan sonraki süreçte ligimizi yakından tanıyan bir isimle yolumuza devam edeceğiz. Bu noktada henüz net bir kişi belirlemiş değiliz. Arayışımız sürüyor.
Önümüzdeki 6 hafta herkes için belirleyici olacaktır. Bu 6 haftada alınan neticelere göre takım içerisinde de ciddi değişiklikler yapabiliriz. Ya da durumun düzelmesi halinde bir iki takviye ile yolumuza devam edebiliriz.
Pendikspor büyük bir camia. Biz yönetimimizle , teknik heyetimizle, futbol takımımızla bu camiaya layık olmalıyız. Bunun bilincindeyiz. Zor ve sıkıntılı günlerin, her ne pahasına olursa olsun üstesinden geleceğiz” dedi.

b4a357d3-0052-4fbf-9fda-78a267c554f8.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir