Pendikspor’da şok istifa

Pendikspor’da şok istifa
Stadyum ve TFF İlişkileri, Basın ve Halkla İlişkiler, Taraftardan Sorumlu Yönetici Onur Durası sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Pendikspor yönetiminden istifa ettiğini açıkladı .

Kelimelerle olan ilişkim her daim iyi olmuş, yazarken hiç zorlanmamıştım. Ta ki bu yazıyı kaleme alana kadar. Bir rüyanın sonuna geldiğimizi anlayalı az zaman oldu ama etkisini fazlasıyla hissediyorum. Çok büyük bir ailenin parçası olmak büyük sorumluluk yüklüyor insana ve bu sorumluluğun bazı kararları alırken radikal ve keskin hatlarının olduğunu biliyorum. 
Uzun zamandır Pendikspor ailesinin bir ferdi olarak onurla, gururla ve karşılıksız yürüttüğüm yöneticilik koltuğundan ayrılmanın vaktidir. Doğru zamanda ayrılmayı bilmek büyüklerimizden öğrendiğim ve kulağıma küpe olan nasihatlerden biridir. 
Bu hikâyeye başlamamı, sadece başlamak değil bir iz bırakabilmemi, şampiyonluk gibi bir duyguyu tatmamızı sağlayan her daim destekçimiz ve ağabeyimiz, efsane başkanım Mustafa Şahinyılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Hayatımın geri kalanında da önemli bir yeri olacağından bana ağabeyliğini, dostluğunu esirgemeyeceğinden eminim. 
3 dönemdir çalıştığımız yönetici abilerim, futbolcu kardeşlerim, teknik ekip ve tüm personeller de haklarını helal etsinler benden yana varsa helal olsun. Uzun bir döneminde huzurlu bir aile ortamında şampiyonluk yaşayarak tarihe geçmek her yönetime nasip olamamıştır. Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim.
Yazarken aslında en zorlandığım paragrafa geldik. Takımımızın lokomotifi ve bizim güç kaynağımız Pendik’in eşsiz taraftarı Magnifico ailesi...
7’den 70’e her fertleri ile gönül bağı kurduğum, beraber ağladığım, beraber güldüğüm, beraber sabahladığım, beraber sinirlendiğim o sıcak aile... Hepinizi kalpten seviyor ve saygı duyuyorum. Bizleri küme düşme hattında bile destekleyen şampiyonluğun baş mimarlarına varsa hakkım helal olsun. Onlarda en ufağından en büyüğüne helal etsinler. Bu bir ayrılık değil ben artık bir Magnifico üyesiyim. 
İlçemizin gerçekleri görmesini sağlayan yerel basınımıza değinmeden edemem. 3 sezondur görevlerim arasında olan basın ve iletişim başlığı altında tüm basın mensuplarımızla abi kardeş, dost arkadaş olduk. Tek tek her birine teşekkür ediyorum. Bana haklarını helal etsinler. Yapabildiklerimiz yapamadıklarımız olmuştur ama ben sizden hep razı oldum. Şampiyonlukta desteğiniz tartışılmaz ve gerçekti. Bundan sonrada destek vereceğinizden şüphem yok. Ömürlük dostluklar kazandım varsa hepinize hakkım helal olsun. 
Bu güzel ve duygu dolu zamanlar için ilçemizin belediye başkanı (ağabeyi) Ahmet Cin’ e, Dernek başkanımız Atakan Yüce’ye, dernek yönetim kurulu üyelerimize, Taraftar liderimiz (kardeşim) Burak Lale’ye, belediyemizin stadyum yapımı çalışmalarında gecelerini gündüzlerine katan personellerine, stadyum müdürümüz Kemal Koç’a, kulüpte hepimizin kahrını çeken Emine ablamıza çok teşekkür ederim. Hepiniz hakkınızı helal edin... 
Pendikspor’daki görevlerim olan Stadyum ve TFF İlişkileri, Basın ve Halkla İlişkiler, Taraftardan Sorumlu Yöneticilik görevlerimi ve yöneticiliğimi yeni sistemle uyuşmadığımız, kurumsal iletişim eksikliği ve fikir ayrılıklarımdan dolayı bırakıyorum. Bundan sonrada kulübümüze eşsiz başarılar dilerim. İsmini unuttuğum, atladığım herkesten ve görev sürecimde üzdüğüm, istemeyerek kalbini kırdığım kim varsa özür dilerim. Pendikspor hikayemizin son satırlarına geldim. Hakkınızı helal edin...��Ne mutlu Şampiyon Pendikspor diyebilmek!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir