Pendikspor’da hareketli saatler yaşanıyor

Pendikspor’da hareketli saatler yaşanıyor
TFF 2.Lig Kırmızı gurupta mücadele eden , Pendikspor ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, öte yandan teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrosundaki bazı futbolcularla yollarını ayırıyor

Sezon başı transferlerinden beklediği katkıyı bir türlü alamayan pendikspor’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım, ara transfer döneminde kendi kadrosunu oluşturacak. Transfer döneminin başlamasıyla beklentileri karşılamayan, Ercüment Eray Ataklı, Sıddık İstemi, Fatih Cerlek, Gökhan Lale, Oktay Balcı’ile yollarını ayırdılar.
GİDENLERİN YERİ DOLUYOR
Kırımızı –beyazlı ekip Pendikspor kadrosuna önemli takviyeler yapmaya başladı. Trabzonspor’un genç futbolcusu Behlül Aydın'ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı, Kırklarelispor’ un kanat oyuncusu Atakan Arslan, Galatasaray altyapısından yetişen ve profesyonel kariyerine Makedonya da devam eden kanat oyuncusu Fırat Güllü ve Sancaktepede oynayan sol Stoper Erdinç Pekgöz ile 1,5 yıllığına anlaşma sağlayan pendikspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 

632x314-rol-modelim-sosa-1586466952238.jpegdfdsfd.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir