PENDİKSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

PENDİKSPOR YENİ SEZON  HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR
TFF 2. Lig ekiplerinden Pendikspor 2019-2020 Sezonu'nun hazırlıklarına teknik direktör Sinan Yücer yönetiminde 7 Temmuz pazartesi günü Pendik çınar dere kamp ve eğitim merkezinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Pendikspor’un kamp programı da belli oldu buna göre yeni sezon hazırlılarına Pendik çınar dere kamp ve eğitim merkezinde başlayan kırımız- beyazlı ekip burada 28 Temmuz ‘a kadar hazırlıklarını sürdürecek. Pendikspor’un hazırlık maç programı ise süper lig ekibi Beşiktaş ’ile 17 Temmuz’da Riva tesislerinde karşı karşıya gelecek 19 Temmuz’da, Kasımpaşa ’ile karışılacak olan Pendikspor ,29 Temmuz’da 10 günlük kartepe kampında hazırlıklarını sürdürecek.
PENDİKSPOR  3 GENÇ OYUNCUSU  SÜPER LİG'E YOLLADI 
Pendikspor altyapıya verdiği değerin meyvelerini toplamaya başladı geçtiğimiz yıllarda altyapıdan yetiştirdiği birçok futbolcuyu süper lig ekiplerine satarak ciddi gelir elde eden kırmızı- beyazlı ekip Pendikspor,  bu sezonda, Taha Tunç’u Trabzonspor’a Batuhan Kırdaroğlu’nu İzmir ekibi Göztepe’ye, Murat Akşit yeni Malatyaspor’a satarak kasasına yaklaşık 2.5 Milyon TL koyarak ciddi bir gelir elde etti. 
PENDİLSPOR’UN TRANSFER POLİTİKASI BELLİ OLDU 
TFF 2. Lig'de gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Pendikspor 'un bu yaz izleyeceği transfer politikası belli oldu. Buna göre Kırmızı-beyazlılar teknik direktör Sinan Yücer’in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen "Transfer Komitesi'nde yer alan yöneticilerden Paşa Karakaya anlaştıkları çok kaliteli 7-8 futbolcu olduğunu ve bu transferleri en geç 10 gün içinde takıma katılacaklarını söyledi. Kırımız –beyazlı ekip pendikspor’dan ayrılan futbolcular’ın isimleri, Fatih Cerlek, Mehmet Alaeddinoglu, Okan Saracoglu, Erdem Kocal oldu.

 

untitled-1.jpghghg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir