PENDİKSPOR-KAHRAMANMARAŞSPOR: 1-1

PENDİKSPOR-KAHRAMANMARAŞSPOR: 1-1
Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Pendikspor sahasında karşılaştığı Alpedo Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Pendikspor sahasında karşılaştığı Alpedo Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kaldı. 
Ligde oynadığı son iki maçını da kazanan Pendikspor , mutlak galibiyet için çıktığı müsabakadan 1 puana razı oldu. 
Pendik ilçe stadyumunda oynanan karşılaşmada pendikspor daha maçın 1’inci dakikasında yediği gol ile geri düşmesine rağmen rakip kalede atak üstüne atak geliştirerek rakibine zor anlar yaşattı Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha üstün oynayan Kırmızı-beyazlılar, maçın ilk yarısını 0-1 geride tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısının başlaması ile yine rakibine göre atak bir futbol sergileyen pendikspor oldu. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren kırımızı-beyazlılar, bu atakları gole çeviremedi. Karşılaşmanın 77’inci dakikasında gelişen bir pozisyonda Oktay takımının beraberlik golünü atarak oyunu 1-1 getirdi  Bu dakikadan sonra her iki takımda kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekti. 90 dakika sonunda maç 1-1 beraberlikle tamamlandı.
 Pendikspor: 1 - Alpedo Kahramanmaraşspor: 1
Stat: Pendik
Hakemler: Yasin Kol, Abdullah Bora Özkara, Murat Şener
Pendikspor: Mehmet, Ramiz, Alişan, Oğuz, Hakan, Fatih Cerlek, Fahri Tatan (Dk. 61 Oktay), Kadir, Umut, Hasan (Dk. 46 Okan), Abdülkadir
Alpedo Kahramanmaraşspor: Mesut, Volkan Özcan, Onur, Hüseyin, Hakan Vural, Eser, Hayrettin, Emre (Dk. 90+4 Ahmet Kutluer), Sinan, Ali Osman (Dk. 68 Ramazan), Volkan Bekçi (Dk. 59 Ahmet Topal)
Goller: Dk. 1 Emre (Alpedo Kahramanmaraşspor), Dk. 77 Oktay (Pendikspor)
Sarı kartlar: Dk. 27 Hakan, Dk. 52 Alişan, Dk. 70 Fatih Cerlek (Pendikspor), Dk. 82 Eser (Alpedo Kahramanmaraşspor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir