PENDİKSPOR ‘DA KALPAR DÖNEMİ

PENDİKSPOR ‘DA KALPAR DÖNEMİ
Gürkan Kocabıyık’ ile Etimesgutspor mağlubiyeti sonrası yollarını ayıran pendikspor, teknik direktörlük görevine süper ligde başarılara imza atmış deneyimli hoca Hüseyin Kalpar ‘ı getirdi.

Teknik Kadrosunu yenilemek için kolları sıvayan Pendikspor sportif direktörlük için Feyzi Layiç ile anlaştı. 
Yeni teknik direktör Hüseyin Kalpar ile anlaşan Pendikspor yönetimi  sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi;
''Ailemize Hoş Geldin Hüseyin Kalpar Hocam. Antrenörlük kariyerine 1994-95 sezonunda Süper Lig’in köklü takımlarından Gaziantepspor’da yardımcı antrenör olarak başlayan deneyimli hocamız 1999-00 sezonunda 1.Lig ekiplerinden Yozgatspor’u çalıştırmaya başlayarak sezon sonu takımı 1.Lig şampiyonu yapıp Süper Lig’e yükselmesini sağlamıştır. Türkiye’de bir çok Süper Lig ve 1. Lig ekibini çalıştıran hocamız 2010-11 sezonunda Samsunspor’un Siper Lig’e çıkmasını sağlamıştır.Daha sonra 10 Aralık 2014 tarihinde Mehmet Altıparmak’tan boşalan Alanyaspor teknik direktörlük görevine getirilmiştir. 2015-16 sezonunda ligi 3. Sırada tamamlayan takımı, play-off finalinde Adana Demirspor’u yenerek Süper Lig’e taşımıştır.2010-11 yılında Yılın Teknik Adamı seçilen Hüseyin Kalpar iki kez Süper Lig’e yükselmeyi başaran 19 teknik adamdan biridir.
Pendikspor Ailesi olarak tekrar hocamızı teknik direktörümüz olarak aramızda görmekten mutluluk duyduğumuzu iletirken başarılarla dolu bir sezon diliyoruz''dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir