PENDİKSPOR-BAYRAMPAŞA: 2-1

PENDİKSPOR-BAYRAMPAŞA: 2-1
Pendikspor ilk haftayı bay olarak geçerken ligin 2. haftasında deplasmanda k.iskenderun’u 1-0 yenerek lige iyi bir giriş yapan pendikspor

Pendikspor ilk haftayı bay olarak geçerken ligin 2. haftasında deplasmanda k.iskenderun’u 1-0 yenerek lige iyi bir giriş yapan pendikspor ligin 3. haftasında konuk ettiği bayrampaşa sporu 2-1 lik sonuçla yenerek puanını 6ya yükseltti.bir maçı eksik olan pendikspor punlama durumunda 5.sırada yer aldı.
Kırmızı-beyazlılar bayrampaşa karşısında maça hızlı başladı.henüz maçın başlarında sol kanattan yapılan ortayı ARİF ÇOBAN topu önüne alarak ceza sahasının dışından kaleci ÖMÜR’ün ileri çıktığını gören ARİF mükemmel bir plase vuruşla topu bayrampaşa ağlarına yolladı.bu dakikalardan sonra pendikspor 2.gol arayaşını sürdürüyordu.maçın 15.dakikasında YASER YILDIZ’ın kafa vuruşu üst direkten geri döndü.maçın 34.dakikasında sağ kanattan ARİF’in sol kanata topu TEVFİK IŞIK’LA buluşturdu.tevfik topu kaleciye nişanlayarak pendiksporun 2.gölünü kaydedemedi.maçın 45. dakikasında pendikspor bayrampaşa ceza sahasının dışından çift vuruş kullanmak için topun başına geçen ARİF ÇOBAN ceza sahasının içinde yükselen HAYRULLAH AKYEL’İN MÜKEMMEL kafa vuruşu bayrampaşa üst direğinde patladı. bu dakikalardan sonra karşılıklı ataklar sonuç vermedi ilk yarı pendikspor1-0lık galibiyetle soyunma odasına gitti.
ikinci yarıya bayrampaşa beraberlik golünü ararken defansında açıklar vermeye başladı.dakika 49 da YASER YILDIZ ceza sahasının dışından topu bayrampaşa kalesine yollarken rüzgarın etkisiyle top outa çıktı.maçın 52.dakikasında UMUT ESKİKÖY orta sahadan kaptığı topu bayrampaşa defansını aşarak kaleci ÖMÜR topu tokatlayarak pendikspora 2.gol şansını vermedi.maçın 83.dakikasında pendiksporlu YASER YILDIZ topu sol kanattan sürükleyerek bayrampaşa ceza sahasının çaprazından plase bir vuruşla kaleci ÖMÜR’Ü avlayarak pendiksporun 2.golünü kaydetti.bu dakikalardan sonra bayrampaşa sıkça gelemese de pendikspor ceza sahasının içine maçın uzatma dakikalarının 90+3 oynanırken pendiksporun defansının hatasını affetmeyen SAMET bayrampaşa sporun golünü kaydetti.maç bu skorla sona erdi.
Pendikspor2- Bayrampaşaspor-1
BAŞKAN SAMİ BAYRAM 
Maçtan sonra pendikspor başkanı SAMİ BAYRAM yaptığı açıklamada pendiksporun hedefinden hiçbir zaman şaşmayacağını her zaman ileriye dönük bir kulüp olacağını dile getirdi.pendiksporun alınan bu galibiyetlerle puanlama sırasında 5.sırada yer aldık.önümüzdeki hafta 3 maç oynayan 2 galibiyet 1 beraberlik alan menemen sporla yapıcağımız maç bizim için büyük önem taşıyor.alıcağımız galibiyet hem rakip takımımızı altımıza alıp hemde hedefimize bir adım daha yaklaşmaktır dedi.
PENDİKSPOR ANTRENÖRÜ AHMET YILDIRIM
Pendikspor antrenörü AHMET YILDIRIM yaptığı açıklamada henüz iki haftada 6 puan alarak iyi bir çıkış yakaladık.hedefimiz her çıkıtığımız maçta galibiyet 3 puan hesaplarını yapıyoruz tabiiki sezon boyunca inişli çıkışlı zaman olacak.ben futbolcularıma güveniyorum sezon sonunda ligimizi iyi bir sonuçla bitirip pendikspor taraftarlarına ve yönetimine şampiyonluk yaşatmak istiyorum.dedi.
Pendikspor: 2 - Bayrampaşa: 1
Stat: Pendik
Hakemler: Levent Balcı, Erdinç Kırıcı, Fatih Söyler
Pendikspor: Yakup, Hakan, Hayrullah, Umut, Ali Kemal, Tevfik, Arif (Dk. 82 Anıl), Yaser, Salih (Dk. 60 Doğan), Oğuz (Dk. 60 Fahri Tatan), Uğur
Bayrampaşa: Ömür, Gökhan, Samet, Ümit, Semih, İlker, Uğur (Dk. 76 İlhan Faruk), Alicivan (Dk. 46 Recep Soner), Serkan Kartal (Dk. 46 Feridun), Onur, Oğuz
Goller: Dk. 5 Arif, Dk. 83 Yaser (Pendikspor), Dk. 90+3 Samet (Bayrampaşa)
Sarı kartlar: Dk. 21 Samet, Dk. 27 Gökhan, Dk. 68 Feridun (Bayrampaşa), Dk. 23 Oğuz, Dk. 80 Tevfik (Pendikspor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir