PENDİKSPOR: 1 - HACETTEPE: 0

PENDİKSPOR: 1 - HACETTEPE: 0
Sahasında oynadığı zorlu Hacettepe maçını kayıpsız geçen Pendikspor grupta yerini korurken; şampiyonluk umutlarını da son 3 maça taşıdı.

Sahasında oynadığı zorlu Hacettepe maçını kayıpsız geçen Pendikspor grupta yerini korurken; şampiyonluk umutlarını da son 3 maça taşıdı.
2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefindeki Pendikspor sahasında Hacettepespor'u Uğur Işıkal'ın İlkyarının uzatma dakikalarında attığı 45+2 golüyle devirmeyi başardı ve lider Yeni Malatyaspor'un 1 puan ardından ikinci sırada yer almayı sürdürdü. 
Maçtan dakikalar
Karşılaşmanın ilk önemli atağını 9 dakikada Pendikspor Fahri Tatan’ile gerçekleştirdi Ceza alanı dışında topla buluşan Tatan vuruşunda Top az farkla Kalenin üstünden auta gitti.
12. dakikada Hacettepespor geliştirdiği atakta Mehmet Bektaş topla buluştu Pendikspor ceza alanı içine kadar topla girdi ikili mücadeleye giren Hakan Akbaş topa eli ‘ile dokununca Hakem Penaltı noktasını gösterdi. Rakip Hacettepespor’da topun başına Ümütmilli Formayıda giyen Atabey Çiçek geçti kullandığı Penaltı vuruşunu kaleci Yakup Buğun kurtardı.
21. dakikada Kaptan İlhan Şahin’in Hacettepe ceza alanı sağından yaptığı ortada, Yaser Yıldız şık kafa vuruşunda meşin yuvarlak kale direğinin üstünden auta gitti.  
45+2 dakikada gelişen Pendikspor atağında Fahri Tatan topla buluştu sol çapraza gönderdiği topla buluşan Alikemal ceza alanı içine gönderdiği topla buluşan Uğur Işıkal yerden yaptığı plase vuruşla topu Hacettepespor ağlarına gönderdi ve takımının üstünlük golünü attı.
52.dakikada Pendikspor Fahri Tatan’ın ara pasında kaptan İlhan Şahin Hacettepe ceza alanı içinde topla buluştu kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı ve pendikspor mutlak bir golden oldu.
62. dakikada gelişen Hacettepespor atağında Gökhan Lale pendikspor ceza alanı dışında yaptığı ortaya Mehmet Bektaş dokunamayınca takımını mutlak bir golden etti.
66. dakikada pendikspor hızlı geliştirdiği atakla İlhan Şahin, Hacettepe ceza alanı sağ çaprazına kadar taşıdığı meşin yuvarlağı uygun durumdaki Fahri Tatan’a çıkardı. Bu futbolcu vuruşu kale direğinin içine vuran meşin yuvarlak korner çizgisine gitti.
90. dakikada gelişen Hacettepe atağında topla buluşan Burak Çolak pendikspor ceza alanı içinde yarattığı karambolde topu kaleci Yakup Bugun’e nişanladı. Müsabaka Pendikspor-1 Hacettepespor-0 şeklinde sonuçlandı
Hedefleri 3 maç 9 puan 
Hacettepe karşılaşmasından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Pendikspor başkanı Sami Bayram, "Lig'de kalan son 3 maçımızı da kazanıp, rakibimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Biz de rakibimizde zor geçecek final maçları oynayacağız. Hak edenin hedefine ulaşacağı bir son olsun istiyoruz" dedi.
Pendikspor'un kalan maçları
Bu sezon oynadığı 33 maçta 18 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak şu anda 61 puanla 2.sırada bulunan Pendikspor son 3 maçında grupta kümede kalma ve play-off iddiası olan rakiplerle karşılaşacak. İstanbul ekibi bu hafta sonu deplasmanda  4 takımın bir alt lige düşeceği grupta 38 puanla 14.sırasında yer alan Fethiyespor ile karşılaşacak. Sonrasında bu kez evinde az da olsa play-off umutları bulunan Aydınspor 1923 ile oynayacak olan Pendikspor, ligin son haftasında bir başka play-off hesabı yapan takım olan Centone Karagümrük deplasmanına gidecek. Kırmızı-beyazlılar ligin ilk devresinde oynadığı maçlarda Fethiyespor'u 3-1 mağlup etmiş, Aydınspor 1923 deplasmanında 2-0 yenilgiyle dönmüş ve sahasında Centone Karagümrük'e de 2-1 mağlup olmuştu
PENDİKSPOR: 1 - HACETTEPE: 0
Stat: Pendik
Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, Serkan Akal, Ahmet Şimşek
Pendikspor: Yakup, Hakan, Fahri Tatan (Dk. 74 Emre), Hayrullah, Umut, Ali Kemal, Tevfik, Yaser (Dk. 90 İlyas), İlhan, Uğur (Dk. 79 Osman), Berat
Hacettepe: Metin, Alaettin Batuhan, Eren, Turgut Selim (Dk. 55 Veli Ortakçı), Gökhan, Caner, Soner (Dk. 85 İbrahim Utku), Mehmet (Dk. 56 Alaaddin Okumuş), Mahmut, Burak, Atabey
Gol: Dk. 45+2 Uğur (Pendikspor)
Sarı kartlar: Dk. 53 Hayrullah, Dk. 90 Yakup (Pendikspor), Dk. 69 Caner, Dk. 82 Mahmut (Hacettepe) 
Karşılaşmanın 13. dakikasında Hacettepe, Turgut Selim ile penaltı atışından yararlanamadı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir