PENDİKSPOR: 0 - BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR: 0

PENDİKSPOR: 0 - BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR: 0
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücade eden Pendikspor, sezonun ikinci haftasında sahasında konuk ettiği Bükçekmece Tepecikspor müsabakasından golsüz beraberlikle ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücade eden Pendikspor, sezonun ikinci haftasında sahasında konuk ettiği Bükçekmece Tepecikspor müsabakasına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyamayan ve maç başladığı gibi golsüz berabere bitti.
MAÇTAN NOTLAR
Sezona deplasmandaki İstanbulspor mağlubiyetiyle başlayan Pendikspor, ligin 2. haftasında sahasında Büyükçekmece Tepecikspor'u ağırladı. Maçın başlamasıyla rakibine oranla daha etkili taraf olan Pendikspor'da Okan, maçın henüz 4.dakikasında yakaladığı net pozisyonu gole çeviremedi. 10.dakikada gelişen Pendikspor atağında soldan yapılan ortayı Büyükçekmece Tepecikspor defansı son anda kornere çeldi. İlk yarıda oyunun mutlak hakimi olan ancak gol yollarında etkisiz gözüken Pendikspor, 32.dakikada bu kez Hasan Gündoğdu ile yakaladığı pozisyonu gole çeviremedi. İlk yarıda Büyükçekmece Tepecikspor'un hemen hemen hiçbir tehlikeli atağı yoktu. Karşılaşman ilk 45 dakikası golsüz sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında Büyükçekmece Tepecikspor zaman zaman yakaladığı kontra ataklarda tehlike yaratsa da topa sahip olan taraf ağırlıklı olarak Pendikspor'du. Ancak kırmızı-beyazlı ekip orta sahada oyunu yönlendiremediği gibi ileride de çoğalamadığı için gol pozisyonu üretmekte çok zorlandı. 65.dakikada kornerden gelen topa iyi yükselen Sinan Kurumuş'un kafa vuruşunu kaleci güçlükle çelerken seken topu defans son anda uzaklaştırdı. Pendikspor'un maçtaki en net gol pozisyonunu Hasan Gündoğdu'nun ara pasıyla sol çaprazda topla buluşan Alişan Ural, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruşla topu yandan auta attı. Müsabaka başladığı gibi Pendikspor 0- Büyükçekmece Tepecikspor 0 olarak bitti. Bu sonuçla Pendikspor ligde ilk puanını alırken maç sonunda bazı tarftarlar Pendikspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım'ı istifaya davet etti. 
Pendikspor: 0 - Büyükçekmece Tepecikspor: 0
Stat: Pendik
Hakemler: Erdoğan Özkaya, Süleyman Yavaşoğlu, Barkın Güdü
Pendikspor: Mehmet Cinpir, Anıl, Alişan, Hakan, Cemil, Hayrullah, Yasin (Dk. 58 Mehmet Alaeddinoğlu), Umut, Sinan, Okan, Hasan (Dk. 83 Oktay)
Büyükçekmece Tepecikspor: Ramazan, Anıl, Caner, Emre, Recep (Dk. 90+2 Hasan), Fırat, Noyan, Alperen (Dk. 86 Semih), Gürhan (Dk. 78 Burak), Gökhan, Egemen
Sarı kartlar: Dk. 45 Alişan, Dk. 79 Hasan, Dk. 85 Oktay (Pendikspor), Dk. 89 Noyan, Dk. 90+2 Recep (Büyükçekmece Tepecikspor)

untitled-1trt.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir