PENDİK TRAFİĞİNE ALTGEÇİT DOPİNGİ

PENDİK TRAFİĞİNE ALTGEÇİT DOPİNGİ
Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi trafiğe açıldı.

Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi trafiğe açıldı. Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit sahil yönünden gelen sürücüleri doğrudan D-100(E-5) karayoluna ulaştırabiliyor.
Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni alt araç geçidi tamamlanarak trafiğe açıldı. Altgeçit, tren yolu hattı üzerindeki tek araç geçiş noktası Sancak Köprüsü’ne de alternatif oldu. 120 metre uzunluğundaki altgeçit, sahil yönünden gelen sürücüleri Lokman Hekim Caddesi üzerinden Adnan Menderes Bulvarına bağlayarak doğrudan D-100(E5) karayoluna ulaştırıyor. Altgeçitte trafiği daha düzenli hale getiren işaret ve çizgiler ile sinyalizasyon çalışmaları da gerçekleştirildi.
Abdülhalik Renda Caddesi’nden Hatboyu Caddesi’ne de ulaşım sağlanıyor
Yüksek Hızlı tren çalışmalarından önce sadece Abdülhalik Renda Caddesi’nden Hatboyu Caddesi’ne ulaşım sağlanan altgeçit yeni haliyle de bu fonksiyonunu gerçekleştirmeye devam ediyor. Sürücüler eskiden olduğu gibi Abdülhalik Renda Caddesi’nden altgeçidi kullanarak Hatboyu Caddesi’ne ulaşabiliyor. Yeni altgeçit ile Pendik ulaşımda önemli bir rahatlama yaşıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir