Pendik Kurtköy’e Modern Meydan

Pendik Kurtköy’e Modern Meydan
Pendik Belediyesi, Kurtköy’e devasa bir meydan kazandırıyor. İçinde oturma alanları, büfe, mescit ve tuvalet gibi donatıların bulunacağı meydan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yürüttüğü Kurtköy Metro İstasyonu’na entegre edilecek.

İlçe geneline yeşil alan kazandırmayı sürdüren Pendik Belediyesi, Kurtköy’e dev bir meydan inşa ediyor. Ankara Caddesi üzerinde Kurtköy Metro İstasyonu’na entegre olarak inşa edilen meydan tamamlandığında 7 bin 500 metrekarelik bir alana sahip olacak. 3 bin 650 metrekarelik yeşil alanın bulunacağı Kurtköy Meydanı’nda aynı zamanda oturma alanları, büfe, mescit ve tuvalet gibi donatılar yer alacak. Kurtköy Meydanı’nın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının sürdürdüğü Kurtköy Metro İstasyonu’yla birlikte önümüzdeki günlerde tamamlanarak açılması planlanıyor.

basliksiz-4x.jpg


YAYALAR-ŞEYHLİ VE FEVZİ ÇAKMAK MAHALLELERİNE DE YAPILIYOR
Pendik Belediyesi ekipleri bir yandan da Yayalar-Şeyhli ve Fevzi Çakmak Mahallelerine meydan inşa ediyor. Aynı şekilde yapımı devam eden metro istasyonlarına entegre edilecek meydanlardan Yayalar-Şeyhli 2 bin metrekare,Fevzi Çakmak ise 3 bin 800 metrekarelik alana sahip olacak. Bu meydanlarda aynı zamanda otopark yer alacak. Fevzi Çakmak’a yapılan meydanda 500, Yayalar-Şeyhli’ye yapılan meydanda ise 300 araçlık otopark hizmet verecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir