“Pendik Kariyer Günleri-5” başladı

“Pendik Kariyer Günleri-5” başladı
33 üniversitenin katıldığı “Pendik Kariyer Günleri 5” açılış töreniyle başladı. Törende konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Burada sizler için birçok üniversiteyi tek noktada birleştirdik. Geleceğiniz için bir fikir edineceksiniz, burada bil

Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Pendik Kariyer Günleri 5” başladı. 13-14-15 Aralık tarihlerinde devam edecek etkinlik Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen törenle başladı.

63985a8257ce7_whatsapp-image-2022-12-13-at-12.37.17-pm.jpeg

Konuşmasında Pendik’te gençler adına yapılan yatırımları hatırlatan Başkan Ahmet Cin: “Burada sizler için birçok üniversiteyi tek noktada birleştirdik. Geleceğiniz için bir fikir edineceksiniz, burada bilgili kişilerden, üniversitelerden gelen öğrenci ve görevlilerden bilgi alacaksınız. Böyle bir imkan sizlerin gelişimine çok katkısı olacaktır.” ifadelerinde bulundu. Etkinlikte İstanbul genelinden 33 üniversite stantlarda öğrencilerle buluşuyor. 12. sınıflara yönelik düzenlenen etkinlikte öğrenciler üniversitelerle birebir görüşerek detaylı bilgi ve tavsiye alma fırsatı yakalıyor.Öte yandan gün boyu çok sayıda önemli isim yapılacak seminerlerle tecrübelerini öğrencilere aktarıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir