Pendik İYİ Parti Süleyman Turan ile devam dedi

Pendik İYİ Parti Süleyman Turan ile devam dedi
İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'ni 26 Kasım Cumartesi günü Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Tek liste ile girilen ve mevcut İlçe Başkanı Süleyman Turan yeniden İlçe Başkanı seçildi.

Üst düzey parti yetkilileri ile çevre İlçelerinin İyi Parti yöneticilerininde bulunduğu kongrede; Mehmet Salih Usta, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Saadet Parti Pendik İlçe Başkanlığı, AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam ve Hüsamettin Elçi çelenk göndererek kongreye başarılar dilediler.

basliksiz-1xczxc.jpg

Ayrıca genel kurul süresince; Türk Kızılayı’nın mobil kan alma aracı Yunus Emre Kültür Merkezi önünde delegeler ve Pendikli vatandaşlardan kan bağışı kabul etti. Divan Kurulu Başkanlığına Milletvekili Ahmet Çelik, Divan Kurulu Katip üyeliklerine Döndü Oğlakçı Görmüş, Fatma Betül Başarır, Yılmaz Saraç ve Taşkın Gündağ seçildiler.Kongre Divan Başkanı Ahmet Çelik’in delegeleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı’na daveti ile başladı.Kongre gündemi gereği mali tablo ve 4 yıllık çalışmalar madde madde okundu.‘Pendik’te İyilik Vakti’ sloganıyla gerçekleşen kongrede; tek aday olan mevcut İlçe Başkanı Süleyman Turan, Genel Başkan Meral Akşener’in mesajını aktardı.

basliksiz-1-002.jpg

Başkan Turan sonrasında; Pendik’teki 4 yıllık hizmet geçmişini slayt ile yayınlanan fotoğraflar eşliğinde anlattı. Hizmetlerini sürdüreceğini, hedeflerinin büyük olduğunu, İyi Parti’nin yoğun çalışmalarına halkında teveccüh gösterdiğini ve bunun sandığa yansıyacağına inandıklarını söyledi.
Oy kullanma işleminden sonra; divan kurulu tarafından seçim sonucu açıklandı. 278 delegenin oybirliği ile desteğini alan Süleyman Turan ve yönetimi Cumhuriyet’in 100. yılında düzenlenecek Genel Seçim sürecinde Pendik’in yöneticileri olarak belirlendi.
Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
  1.  Süleyman Turan 
  2.  Halim Korkut 
  3  Esra  Üstün
  4  Mithat Kabadayı
  5. Turgay Yılgın 
  6.  Atanur Koç
  7. H.  Alparslan Demirbaş 
  8.  Haluk Sak 
  9.  Bertan Demiryürek 
10.  Özgür Atilla 
11.  Hacer Özdemir 
12.  M.  Eren Çakıroğlu
13.  Eren Akdemir 
14.  Tamer Taşkıran
15.  Cem Tunç 
16.  Dilek Pehlivan
17.  Fatih  Sark
18. Bahadır Bitiktaş
19. Huriye Kılıç
20. Kani Özden
21. Zeynep Kaksı
22. Nurdan Kömürcü
23. Zeki İnan
24. Mehmet Karaca 
25. Kenan Kaplan
26. Eren Türkmenlio
27. Mehtap Salter
28. Tülay Yurduseven
29. İbrahim Coşkun
30. Mahmut Aksöz
31. Özlem Ünlüer
32. Döndü Oğlakçı Görmüş
33. Mustafa Er
34. Murat Bektaş

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir