PENDİK BELEDİYESİNE 2 ÖDÜL BİRDEN

PENDİK BELEDİYESİNE 2 ÖDÜL BİRDEN
"Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri" yarışmasına üç projeyle katılan Pendik Belediyesi 'Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler' ile 'Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri' kategorilerinde iki ödülün sahibi oldu.

Marmara Belediyeleri Birliği'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği "Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri"nde dereceye girerek ödül almaya hak kazanan belediyeler belirlendi. Conrad Otel'de düzenlenen törende Pendik Belediyesi, 'Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler'  kategorisinde "Pendik Sağlıklı Yaşam Merkezi" projesiyle ikincilik ödülünün sahibi oldu. "Okullar Geleceğimize Hayat Veriyor" projesiyle ise 'Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri' kategorisine başvuran Pendik Belediyesi bu kategoride de yine ikincilik ödülünün sahibi oldu. 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı tören sonrası değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Kenan Şahin; "Her iki kategoride de ödül almamız doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Projeyi hazırlayan ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.  
İki projenin de önemi büyük
Pendik Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi Projesiyle, son yıllarda hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu özellikle gençlerde giderek yaygınlaşan obeziteye karşı önlem almaya çalıştı. Bu noktada belediye bir yıl boyunca Pendikli gençlerin obezite sorununa karşı profesyonel danışmanlık hizmeti sundu. Halen devam eden ‘Okullar Geleceğimize Hayat Veriyor, Geri Dönüşümü Destekliyor’ projesinde ise geri dönüşüm bilincinin çocukluk döneminde kazandırılması hedefleniyor. Bu amaçla okullara geri dönüşüm noktası yerleştirilirken öğrencilere de düzenlenen seminerlerle eğitim veriliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir