Pendik Belediyesi’nden İstanbul trafiğine çözüm

Pendik Belediyesi’nden  İstanbul trafiğine çözüm
İBB'nin devasa bütçesine rağmen hizmet üretmeyişi tepki çekiyor. İstanbul trafiğini rahatlatmak için harekete geçen Pendik Belediyesi, Kartal-Pendik-Tuzla arası alternatif bağlantı yolu çalışmalarında 2’nci etabı bitirdi.

İstanbul'da her geçen artan trafik yoğunluğuna karşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılmayınca harekete geçen Pendik Belediyesi, Kartal - Pendik - Tuzla Arası Bağlantı Yolu çalışmasında Yayalar 2'nci etabı tamamladı. 12 mahalleyi birbirine bağlayacak yol tamamen bittiğinde Velibaba'dan hareket eden bir sürücü, kesintisiz bir şekilde Ahmet Yesevi Mahallesi'ne gidebilecek.

basliksiz-1cv.jpg

Tamamlandığında sürücüler için zaman ve yakıt tasarrufu sağlayacak. Kartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu çalışmasında bir etap daha tamamlandı. Geçtiğimiz dönemlerde bitirilen Velibaba 1 ve Ahmet Yesevi 9'uncu etapların ardından Yayalar 2'nci etap da tamamlandı. Trafiğe açılan 1 km uzunluğundaki cadde, Yayalar'daki Pınar Caddesi ile Çiftlik Caddesi'ni birbirine bağlamış oldu. 

DİĞER ETAPLARDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
9 etaptan oluşan ve 15 kilometrelik uzunluğa sahip Kartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu'nda diğer etaplarda da çalışmalar sürüyor. Belediye ekipleri Güllübağlar Mahallesi 3. Etap, Ramazanoğlu Mahallesi 4'üncü etap ve Kavakpınar Mahallesi 5'inci etap'ta çalışıyor.
12 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK
3'üncü ve 4'üncü etapta bitmek üzere olan çalışmaların ardından "Kartal-Pendik-Tuzla Alternatif Bağlantı Yolu" hizmete girdiğinde Velibaba'dan hareket eden bir sürücü, kesintisiz bir şekilde Ahmet Yesevi Mahallesi'ne gidebilecek. Yol, sırasıyla Velibaba, Ertuğrulgazi, Yayalar, Sülüntepe, Şeyhli, Güllübağlar, Ramazanoğlu, Sanayi, Kavakpınar, Orhangazi, Fatih ve Ahmet Yesevi Mahallelerini birbirine bağlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir