PEAK'a “Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası

PEAK'a “Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası
Pendik Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (PEAK), deprem bölgesindeki çalışmalarından dolayı ödül aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törende ekibe, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından “Devlet Üstün Fedakarlık Madal

Pendik Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (PEAK) ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Deprem bölgesindeki arama kurtarma ve depremzedelere destek çalışmalarından ötürü Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası aldı. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törende PEAK’a ödülüCumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay takdim etti.

644923cd41f23_b328719b-b26f-405a-af5b-34df0ba49c6f.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşekkür ve tebrik etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerinin katıldığı törende tüm ekiplere teşekkür ederek “Deprem bölgesindeki çabaları dolayısıyla her bir kardeşime şahsım, milletim ve devletim adına en kalbî şükranlarımı sunuyorum. Amacımız deprem, sel gibi doğal afetler ile salgın hastalıklara karşı mücadelede kahramanlık sergileyenleri bu madalya ve nişanla ödüllendirmektir.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir