PARK AÇILIŞIN KILIÇDAROĞLU YAPTI

PARK AÇILIŞIN KILIÇDAROĞLU YAPTI
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kardeş belediye Niğde Kemerhisar’da düzenlenen 14. Tyana Kültür ve Turizm Festivali’ne katıldı. Festival açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Açılışa Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Hüsnü Ye

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kardeş belediye Niğde Kemerhisar’da düzenlenen 14. Tyana Kültür ve Turizm Festivali’ne katıldı. Festival açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Açılışa Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Hüsnü Yeşilyurt ve Ömer Fethi Gürer, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Yüksel, Yusuf Atay ile Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül katıldı. 
Açılışta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’e Kemerhisar Belde Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı tarafından yerleşkenin sembolik anahtarı verildi. Daha sonra beldede yapımı tamamlanan ve Belediye Meclisi kararı ile “Op. Dr. Altınok Öz Parkı” adı verilen parkın açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapıldı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kemerhisar’da 20 bine yakın izleyicinin yer aldığı Edip Akbayram konserinden önce de sahneye davet edilerek plaket sunuldu. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, yoğun ilgi gördüğü etkinlikte yaptığı konuşmada, gösterilen misafirperverlik ve ilgiye teşekkür etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, “Buradaki coşkuyu, enerjiyi, güzelliği ve birlikteliği gördüğümüz sürece, hele hele Beytullah Kirazcı olduğu sürece yanınızda olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, cebinden çıkardığı şehrin sembolik altın anahtarını göstererek “ Bu kardeşliğin gerçek bir kardeşlik olduğunu görmekten de büyük mutluluk duydum. Şehrinizin anahtarı bana verildi. Bundan dolayı da mutluluk duyuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı. Etkinlik sonunda bir çiftin nikah töreninde de Başkan Op. Dr. Altınok Öz şahit oldu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir