ONLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER

ONLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER
İslam coğrafyalarında yetime kardeş olma bilincinin yeniden inşası için kutlanan Dünya Yetimler Günü kapsamında Pendik Belediyesi ile İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle 320 yetim çocuğa iftar verdi.

İslam coğrafyalarında yetime kardeş olma bilincinin yeniden inşası için kutlanan Dünya Yetimler Günü kapsamında Pendik Belediyesi ile İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle 320 yetim çocuğa ve koruyucu ailelerine‘Yetim Gülerse Dünya Güler ‘ sloganıyla iftar programı düzenlendi.
Ramazan’ın 15. günü, İslam ülkelerinde Dünya Yetimler Günü olarak kutlanıyor. Bu kapsamda Pendik Belediyesi ile İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle 320 yetim çocuğa ve koruyucu ailelerine ‘Yetim Gülerse Dünya Güler ‘ sloganıyla iftar programı düzenlendi.  Dumankaya Cami bahçesinde düzenlenen programa Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin eşi ile birlikte katıldı. Masaları tek tek gezen Başkan Şahin, çocuklar ve koruyucu aileleriyle bir süre sohbet etti.
Başkan şahin pamuk şekeri tezgâhının başına geçti
Yetimler iftarının ardından etkinlik alanında pamuk şekeri tezgâhının başına geçen Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, çocuklara kendi elleriyle ikramda bulundu. Böylesine güzel bir günde onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşayan Başkan Şahin, çocuklarla hatıra fotoğrafı çekildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir