OKAY: ''DAHA GÜZEL BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

OKAY: ''DAHA GÜZEL BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’
Kartal Belediyesi ilçe genelinde sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve esnaf odaları ile düzenli bir şekilde toplantıları sürdürüyor.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal’da faaliyet gösteren meslek odaları başkanları ile Esnaf Odaları toplantısında bir araya geldi.
Toplantı Kartal Esentepe’de yer alan Fırın İş Sendika Temsilciliği’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay’ın yanı sıra; Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal Kamyon Kamyonet Minibüs Otobüs Otomobil ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Fikret Çelik, Kartal Oto Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Demirhan, Kartal Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Erol Demirci, Kartal Erkek ve Kadın Berberler Esnaf Odası Başkanı Adem Etirli, İstanbul Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Başkan Yardımcısı Yaşar Tüylüoğlu katıldı. Toplantıda Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, oda başkanlarının sorunlarını dinleyerek çözüm yollarının tespiti noktasında fikirlerini aldı. Karşılaştıkları sorunlardan bahseden oda başkanları ise Kartal Belediyesi ile vatandaşın arasında iletişimin çok kolay sağlandığını, çalışmaların zamanında yapıldığını, esnafın da bu işleyişten çok memnun olduğunu söyledi.
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay konuşmasında şunları kaydetti: “Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve gelmesiyle birlikte klasik belediyecilik anlayışı algısı yıkıldı; daha samimi, iletişime geçip çözüm üreten bir belediye ortaya kondu. Bizler Kartal Belediyesi olarak sizlerle, vatandaşlarımızla sürekli sıcak temas içindeyiz. Kartal Belediyesi olarak her bireyin Kartal’da mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamasını istiyoruz ve daha güzel bir kent için çalışıyoruz. Toplantıya katkı sağladığınız ve Kartal Belediyesi ile güzel çalışmaları hayata geçirdiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir