“ÖĞRETMENLERİN TOPLUMU ŞEKİLLENDİREN KİŞİLERDİR”

“ÖĞRETMENLERİN TOPLUMU ŞEKİLLENDİREN KİŞİLERDİR”
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Trabzon Dernekleri Federasyonu Bayrampaşa Hüseyin Bürge Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar.

TDF Gençlik Kolları 24 Kasım öğretmenler gününü kutlamak için temsilen seçtikleri Bayrampaşa Hüseyin Bürge Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar. Ziyaret kapsamında okul müdürü Ahmet ALTUNBAŞ’ ı makamında ziyaret ederek hoş sohbette bulundular.
“ÖĞRETMENLERİN TOPLUMU ŞEKİLLENDİREN KİŞİLERDİR”
TDF Gençlik Kolları ayrıca Federasyon Merkezinde gerçekleştirdiği akşam programında Gençlik Kollarında görev almış ve hala aktif olarak görev yapmakta olan öğretmenlerimizle bir araya gelerek öğretmenler günü kutlaması yaptılar.
TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Meriç yaptığı açıklamada; Öğretmenlerin toplumu şekillendiren kimseler olduğunu ve bu bilinçle çalışan öğretmenlerin başarılı nesiller yetiştirdiğini belirten Abdülkadir Meriç: “Bir milletin geleceği, eğitime, ilme ve irfana verdiği değere, nitelikli ve yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Değerli öğretmenlerimizin daha kaliteli ortamlarda eğitim vermesi, çocuklarımızın ise eğitim alması ve yeni okulların yapılması için önayak oluyoruz. Sevgi, emek ve özveriyle yeni nesillere rehberlik eden ilim ve bilgi dolu nesiller yetiştirme yolundaki üstün başarınızın daim olmasını temenni ediyorum. İnsan yetiştirmek gibi kutlu bir uğraşın emekçileri olan siz kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi. 

untitled-2errrrr.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir