Nwakaeme Fırtına için koptu geliyor

Nwakaeme Fırtına için koptu geliyor
Trabzonspor'da Teknik direktör Avcı’nın yeniden dönüşüne onay verdiği Nijeryalı yıldız, kulübüyle sözleşme feshi için görüşme gerçekleştirdi. Nwakaeme’nin bonservisini alarak imzaya gelmesi için geri sayım başladı.

Bordo-mavili takım, eski yıldızı için kolları sıvadı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın açıklamalarından sonra daha da alevlenen transferde geri sayıma geçildi. Nwakaeme'nin kulübüyle olan sözleşmesini feshetmesinin ardından çok beklenen birlikteliğin önünde hiçbir engel kalmayacak. Öte yandan Bordo-Mavili ekibin gündemin yer alan Belhanda'yla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Detaylara göz atalım... 
Kulübüyle ayrılık aşamasında... 
Trabzonspor’un yeniden kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu Anthony Nwakaeme konusunda süreç devam ediyor. Nijeryalı oyuncunun kulübüyle ayrılık konusunda görüşme yaptığı bilgisi yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Daha önce Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın “Bonservis bedeli ödeyemeyiz” dediği oyuncunun kulübü Al-Fayha’dan bonservisini alması halinde Trabzonspor’a imza atacağı bildirildi. Bu sezon Suudi Arabistan Ligi’nde 11 maça çıkan Nwakaeme 3 gol, 1 asistle oynamıştı.
Geri dönmeyi çok istedi
Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da dönüşüne onay verdiği Nijeryalı yıldızın da yeniden Bordo-Mavili formayı giymek adına gün saydığı ifade ediliyor. Nwakaeme, Trabzonspor’dan ayrıldığı dönemde de yeniden yolların kesişmesini istediğini açıklamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir