Murat Şahin, MHP'den İstanbul 1 bölge milletvekili aday adayı oldu

Murat Şahin, MHP'den İstanbul 1 bölge milletvekili aday adayı  oldu
Pendik Alpi ağız ve diş poliklinikleri Hastanesi yönetim kurulu başkanı ve MHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Murat Şahin görevinden istifa ederek İstanbul 1. Bölge’den milletvekili Aday adayı oldu

Pendik’te taraflı tarafsız her kesim tarafından sevilen iş adamı Murat Şahin, Milliyetçi Hareket Partisin’den İstanbul 1 bölgeden Milletvekili Aday adayı başvurusunu yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Mensubu olmaktan şeref duyduğum partimin 28. Dönem Milletvekili seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yapmış olmanın gururunun tarifi yok benim için. Liderimiz saygıdeğer Genel başkanımızın hayır dualarını da aldık.
Hayırlısını yüce Allah’tan dilerim. 
MURAT ŞAHİN KİMDİR
1978 yılında Pendik'te doğan Murat Şahin aslen Giresunlu'dur.  Ülkücü tabandan gelen bir isim olarak siyasetteki yükselişiyle de dikkat çeken Şahin, 1994-1996 yılları arasında Ülkü Ocakları’nda yetişti. Şahin 1 Haziran 2015 seçimlerinde partisinden milletvekili aday adayı oldu. Üç dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği görevinde de bulunan Şahin 30 Mart yerel seçimlerinde Pendik Belediye Meclis Üyesi adayı da olmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir