MOTOR SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

MOTOR SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ
Pendik sahil yolunda U dönüşü yapan otomobil motosiklete çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Otomobildeki 3 kişi de hafif yaralandı.

Kaza, Pendik Sahil Yolu Bulvarı Tuzla istikametinde. oldu İddiaya göre 34 PS 8729 plakalı otomobil ile Kartal istikametine seyreden özel bir şirkette çalışan Çinli Gao Peng, kavşaktan Tuzla istikametine gitmek için 'U' dönüşü yaptı.
OTOMOBİLİN YAN KISMINA ÇARPTI
O sırada 28 yaşındaki Tolga Güler yönetiminde Tuzla istikametine seyreden 34 NC 8729 plakalı motosiklet, dönüş yapmakta olan otomobilin sağ arka kısmına çarptı.
MOTOR SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ
Çarpmanın etkisiyle otomobil kaldırıma çıktı, motosiklet ise parçalandı. Parçalanan motosikletin sürücüsü Tolga Güler, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin içerisindeki sürücü Gao Peng, annesi ve babası hafif yaralandı. 
YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulans ile Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
CESEDİ MORGA GÖTÜRÜLDÜ
Tolga Güler'in cesedi ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ambulans ile Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.
ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Kazada hayatını kaybeden ses mühendisi Tolga Güler'in olay yerine gelen motosikletçi arkadaşları, gözyaşlarına boğuldu. Çalışmak için İstanbul'da bulunan Güler'in ailesinin Kastamonu'da olduğu öğrenildi.
ÇİN'Lİ SÜRÜCÜNÜN YANINDA AİLESİ VARDI
Otomobilin sürücüsü Gao Peng'in ise İstanbul'da özel bir şirkette çalıştığı, kaza sırasında yanında anne ve babasının bulunduğu belirtildi. Hafif yaralı anne ve babanın isimleri henüz öğrenilemedi.
GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI
Kazayı görenler otomobilin kazanın meydana geldiği kavşakta 'U' dönüşünün yasak olduğunu, kazanın otomobilin 'U' dönüşü yaptığı sırada meydana geldiğini belirtti. Başka bir görgü tanığı ise motosikletin çok süratli bir şekilde ışıkların sarı olduğu esnada geçtiğini dile öne sürdü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir