MİLLİ MESAİDE İLK SINAV DANİMARKA!

MİLLİ MESAİDE İLK SINAV DANİMARKA!
A Milli Futbol Takımı, deplasmanda Danimarka ile yapacağı özel maç ile 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde

A Milli Futbol Takımı, deplasmanda Danimarka ile yapacağı özel maç ile 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde İzlanda ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına yarın İstanbul'da başlayacak.
Danimarka ve İzlanda maçları için açıklanan milli takım aday kadrosu, bu akşam Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak ve ilk antrenmanlarını da yarın burada gerçekleştirecek. Millilerin sabah saatlerinde yapacağı ilk antrenman basın mensuplarına kapalı, akşam saatlerinde yapılacak günün ikinci çalışması ise açık olacak.
A Milli Takım, Danimarka maçı için 2 Eylül Salı günü Odense kentine hareket edecek. Milliler, 3 Eylül Çarşamba günü TSİ 21.00'de TRE-FOR Park'ta Danimarka ile karşılaşacak. Bu müsabakadan bir gün sonra İskoçya'nın St. Andrews kentine geçecek A Milli Takım, İzlanda maçına dört gün süreyle burada hazırlanacak.
İskoçya kampının ardından 8 Eylül'de İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçecek A Milli Futbol Takımı, bu ülkeyle oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasının son provasını, maçın oynanacağı Laugardalsvöllur Ulusal Stadı'nda gerçekleştirecek.2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda yer alan Türkiye, ilk maçını 9 Eylül Salı günü TSİ 21.45'te İzlanda ile yapacak.
24 KİŞİLİK ADAY KADRO      
Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Danimarka ve İzlanda  maçları için belirlenen 24 kişilik aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:
Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tarık Çamdal (Eskişehirspor), Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Semih Kaya, Hakan Kadir Balta, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın (Galatasaray), Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Ozan Tufan (Bursaspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Ahmet İlhan Özek (Kardemir Karabükspor), Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne).

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir