MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Prof. Dr. Varank ve şehitler için düzenlenen mevlit programına katıldı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da programa katılanlar arasındaydı...

Şehzadebaşı Camii'nde öğle namazını müteakiben düzenlenen mevlit programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra oğlu Bilal Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, darbe girişiminde şehit olan reklamcı Erol Olçok'un kardeşi Cevat Olçok ve çok sayıda vatandaş da katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlit okunmasının ardından camiden çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Başkan Kadir Topbaş ile görüşerek 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde belediyede yaşananların videosunu izleyen Erdoğan, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi gazi bir belediyedir.” dedi.
TÜM GÜCÜMÜZLE TERÖRÜN ÜSTÜNE GİDECEĞİZ
Ziyaretin ardından İBB’nin önünde basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep’te yaşanan canlı bomba olayında 51 vatandaşın hayatını kaybettiğini, hastanelerde 17’si ağır 69 yaralının olduğunu belirterek, “Ölenlerin ailelerine şahsım ve milletim adına başsağlığı diliyorum. Birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılmak suretiyle tüm terör belasının üstüne birlikte gitmemiz gerekiyor. Terör nerden gelirse gelsin hepsi bizim için terördür. Bunların dini, milleti, vatanı söz konusu değildir. Türkiye olarak 15 Temmuz’da olduğu gibi tüm gücümüzle bunların üzerine gideceğiz.” diye konuştu.
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
Konuşmasının devamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 15 Temmuz’da gazi bir belediye olduğunu ve burada ne yazık ki 17 şehidimizin olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Az önce görüntülerini izledim, şok olmamak mümkün değil. Silahlı kuvvetlerimizin içine sızmış asker giysisi içerisindeki bu teröristlerin şu arkamızdaki sütunların arkasına sığınarak buradan vatandaşlara nasıl nokta atışı yaptıklarının o görüntülerini izledim. Temenni ediyorum ki bundan sonra bu tür şeylere rastlamayız. Yine temenni ederim ki bu gafiller böyle bir yanlışı bundan sonraki süreçte yapmazlar.” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ni de imzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Püskürtülen bu darbe girişiminde 240 şehidimiz 2 bin 195 yaralımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” diye yazdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir