MHP MALTEPE ÖMER LEFZAN’ İLE DEVAM DEDİ

MHP MALTEPE  ÖMER LEFZAN’ İLE DEVAM DEDİ
MHP Maltepe İlçe Teşkilatı 10. Olağan Kongresi’ni ilçe binasının teras katında pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirdi. Tek listeyle gerçekleşen kongrede mevcut ilçe başkanı Ömer Lefzan yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Ömer Lefzan, pandemi tedbirleri nedeniyle kongreye konuk çağırmadıklarını sadece 400 ilçe delegesine davet gönderdiklerini söyledi. Divan başkanlığını MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk’ün yaptığı kongrede faaliyet raponu ve mali raporun okunarak ibra edilmesinin ardından Nevta Ünlütürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajı okudu. 
BAHÇELİ’NİN MESAJINDA ÖNE ÇIKAN İFADELER ŞÖYLEYDİ;
- Türkiyemizin hassasiyet yüklü döneminde sorumlu ve şuurlu mücadelenize yeni bir halka ekliyorsunuz. Biliniz ki bütün gözler üzerinizdedir. Bütün dikkatler size çevrilmiştir. Tizaklara karşı uyanık olunuz. Provakasyonlara karşı tetikte durunuz. Tezvirata, tefrikaya, akıl çelici karanlık tekliflere kapalı olunuz. 
- Milliyetçi hareket Partisi zor zamanların değil her zamanın güvencesidir. Kovid 19 hastalığından dolayı siyasi çalışmalarımız malum kurallar içinde gerçekleşmektedir. Partimize gönül vermiş her kardeşimizin her vatandaşımızın hayatı bizim için vazgeçilmez önemdedir. Önlemlerden asla vazgeçemeyiz.
- Doğu Akdeniz’de gemenlik haklarımız feragatle müdafaa edilmektedir. Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Kıbrıs’ta, Ege’de, Güney Kafkasya’da tarihsel çıkarlarımız milli güvcenliğimiz tavizsiz savunulmaktadır. Hem ülke içinde hem de sınır ötesinde terör örgütleriyle amansız mücadele devam etmektedir. 
- Türkiye’nin yükselişini hasmedemeyen çevreler her türlü zehirli ve zillet vasıtayı devreye almışlardır. Ancak Türkiye düşmeyecek, teslim olmayacak saldırı ve suikastleri engelleyecektir.
- Döviz silahını çekenler namlunun ters tepeceğini görecektir. 
- Cumhur ittiakı gelecek ümididir.
- Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi Türkiye’nin stratejik kuvvetidir.
- Milliyetçi Hareket Partisi Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’nin kökleşerek varoluşundan yanadır. 
- Milliyetçi Hareket Partisi’nden  çatlak ses çıkmayacaktır. 
- Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilke ve stratejilerinin hilafına tavır ve tutum alınmayacak, açıklama paylaşılmayacaktır.
- Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasetinin onur pırıltısıdır.
- Bir olacağız, beraber olacağız, gönülleri fethedeceğiz. Davamıza yararı dokunacak her arkadaşımıza sahip çıkacağız.
- Ülkücü kendisini aşma beceisi gösterebilmiş, hayatın basit tutkularından sıyrılmış, dünyevi çıkar hesaplarına sırt çevirmiş, ülküleri ve ülkesi için cetin şartları, çileli bir ömrü göze almış yüksek vasıflı dava insanıdır. 
- Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi super güç mertebesine çıkarmaktır. 
- Kongremizin hayırlara vesile olması dileklerimle kaltılımcı her dava arkadaşıma şükranlarımı sunuyor, başarılar diliyorum. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir