“MEVZU VATAN VE BAYRAKSA, BİZ HEP BURADAYIZ.”

“MEVZU VATAN VE BAYRAKSA, BİZ HEP BURADAYIZ.”
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, 15 Temmuz sonrası milletçe birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla AK Parti, MHP ve CHP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

İlk ziyaretini Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) İlçe Başkanlığı’na gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve yönetimi tarafından karşılandı. Yerel medya mensuplarının da hazır bulunduğu ziyarette Şahin, Türkiye’de 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında toplumun tüm kesimleriyle demokrasiye sahip çıkıldığını ifade ettiği konuşmasında, “Milletimizin ortaya koyduğu birliktelik tüm dünya açısından takdire şayandır. Ülkemiz bu süreçte sadece bir cuntanın yaptığı darbe girişimine değil uluslararası bir operasyona maruz kalmıştır. Teröre karşı tek panzehirimiz topyekün birlik ve beraberliktir. İlçemizde birlik ve beraberliği devam ettirmek üzere ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
Kabil: “Başkan Şahin daima herkesin belediye başkanı olmuştur.”
AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında, “Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ile 6 yıl birlikte çalışmalar yürüttük. Kendisi her zaman toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak herkesin başkanı olmuştur. 15 Temmuz hain darbe girişimini milletçe bertaraf ettik. Demokrasiye sahip çıkan ve meydanlarda nöbet tutan tüm partilere ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Esenboğa: “Mevzu vatan ve bayraksa, biz hep buradayız.”
Başkan Şahin ardından ikinci ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Başkanlığı’na yaptı. İlçe Başkanı Ali Esenboğa ve partililer tarafından ağırlanan Şahin, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı ilk geceden itibaren meydanları dolduran tüm parti mensuplarına teşekkür etti. Başkan Esenboğa ise, “15 Temmuz gecesi vatanına, bayrağına, devletine sahip çıkan yüce Türk milleti ile gurur duyduk. İlk geceden itibaren tüm arkadaşlarımız demokrasiyi savunmak üzere meydanlarda yerini aldı. Böyle bir elim hadisenin yaşanmaması adına milletçe teyakkuzda olmalıyız. Mevzu vatan ve bayraksa, biz hep buradayız. Belediye Başkanımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz” dedi.
Ercan: “Ülkemizin menfaatleri için hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz.”
Başkan Şahin’in son ziyareti ise Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Başkanlığı’na oldu. İlçe Başkanı Kemal Ercan ve partili meclis üyeleri tarafından karşılanan Şahin, hain darbe girişimine karşı verilen destekten ötürü teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercan, “Nazik ziyaretiniz bizleri çok memnun etti. Bizler farklı siyasi görüşlere sahip olsak da söz konusu vatan ise, dış tehditlere karşı Çanakkale’de olduğu gibi hep birlikte mücadele edeceğiz. İlçemizin ve ülkemizin menfaatleri için hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
Ziyaretler sonrası Başkan Şahin, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir