METİN KAYA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUYOR

METİN KAYA MİLLETVEKİLİ ADAYI  OLUYOR
İstanbul Pendik’te TS Club işletme sahibi Metin Kaya 2015 te yapılacak Milletvekili seçimlerinde haksızlığa dur demek için adaylığını açıklayacağını söyledi.

İstanbul Pendik’te TS Club işletme sahibi Metin Kaya 2015 te yapılacak Milletvekili seçimlerinde haksızlığa dur demek için adaylığını açıklayacağını söyledi.
Pendik TS Club işletme sahibi ve aynı zamanda Bordo Mavi Adamlar taraftar gurubunun kurucu olan Metin Kaya "  kirli siyaset değil temiz siyaset için ve 2010-2011 Yılında Türkiye’yi sarsan şike olaylarında yapılan haksızlığa dur demek için Milletvekili adayı olmaya kara verdiğini söyledi. Kaya Konuşmasının devamında şunları söyledi” İşte gerçekler yine ŞİKEDEN ve ÇETE KURMAKTAN YARGILAN PİŞKİN AZİZ YILDIRIM ve yandaşlarını gördük çağlayan adliyesinde. Aziz Yıldırım Türk Futbolunu diğer beceriksiz Yıldırım'la yıldırım hızıyla bitirdiler, istedikleri gibi at oynatıyorlar.
SEN HALEN ADALET DİYE HAYKIRIYORSUN!!!
Duyan varmı seni ey Trabzonspor'lum….
Sen halen kardeş kardeşe küfret, kavga yap elbette yanında kimse olmaz.
Bak TRABZONSPOR ve ADALET yanyana yakışıyor ama maalesef düzen lobisini ne kadar emek hırısızı da olsalar onlardan yana olduğunu Çağlayan'da Adliye önünde tüm dünya gördü. Hatta Türkiye'de ve dünya da her yerde gözü kulağı olmasına rağmen bile,
Sayın Cumhurbaşkanımız TÜRK FUTBOLU İÇİN 1 KELİME DEDİ Mİ?
Hani Trabzponspor'luyum diyen vekillerimiz.
Hani Trabzonspor lobisi.
Nerdesiniz.
Halen doğduğundan beri Trabzonspor'dan geçinen adamlar
Biz bu haksız düzeni bozmak için bu yola baş koyduk kendi çıkarlarımız için değil adil bir yönetim için Milletvekili adayı olmaya karar verdik buradan tüm Trabzonspor taraftarına sesleniyorum gelin bu oyunu hep birlikte bozalım dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir