MANGA KARTAL'LILARI COŞTURDU

MANGA  KARTAL'LILARI COŞTURDU
Kartal Belediyesi 14. Uluslararası Kültür Sanat Festivali, Manga konseriyle başladı. Kartal Meydanı'nı dolduran on binlerce hayranına unutulmaz dakikalar yaşatan

Kartal Belediyesi 14. Uluslararası Kültür Sanat Festivali, Manga konseriyle başladı.
Kartal Belediyesi 14. Uluslararası Kültür Sanat Festivali, Manga konseriyle başladı. Kartal Meydanı'nı dolduran on binlerce hayranına unutulmaz dakikalar yaşatan Manga, eski ve yeni albümlerinden ‘Kapkaç’, ‘Bitti Rüya’, ‘Bir kadın çizeceksin’, ‘Kal Yanımda’, ‘Yalan’, ‘İz Bırakanlar Unutulmaz’, ‘Sakın Bana Söyleme’, ‘Dursun Zaman’, ’Yalan’, ‘İtildik’, ‘Libido’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi. Manga, Kartallı hayranlarına bir sürpriz yaparak bir Cem Karaca klasiği olan ‘Raptiye Rap Rap’ adlı şarkıyı söyledi ve 7’den 77’ ye herkesi coşturdu. 
Konserin ardından Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Manga üyelerine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına kartal plaketi verdi. Manga grubunun solisti Ferman Akgül, plaket töreninin ardından yaptığı konuşmada, Kartal’da konser vermekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Akgül, Kartal’ın kültür ve sanata önem veren bir ilçe olduğunu belirterek 14. Kartal Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde gençleri kendileriyle buluşturan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti.
Öte yandan festival, Kartallı müzik gruplarına da şarkılarını gençlerle paylaşma fırsatı sunuyor. Kartallı gençlerin bir araya gelerek oluşturduğu Asitane grubu, söz ve müzikleri kendilerine ait şarkılarını seslendirerek büyük beğeni topladılar. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir