Kurtlar Vadisi Kaos sahne alıyor

Kurtlar Vadisi Kaos sahne alıyor
Binlerce kişinin heyecanla beklediği Kurtlar Vadisi Kaos hakkında paylaşılan bilgi medyanın gündemine adeta bomba gibi düştü. Sosyal medya üzerinden merakla beklenen dizinin yayınlanacağı platform hakkında paylaşımlar yapıldı…

Yayınladığı dönemin reyting rekortmeni olan ve hala neredeyse aynı ilgiyle izlenmeye devam eden nadir dizilerden olan Kurtlar Vadisi, yenilenerek ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
Yayın tarihi 2024 olarak belirlenen dizi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 2024 yılına girmemizle beraber Kurtlar Vadisi Kaos’un seyirciyle bulaşacağı platform gizemini korumaya devam ederken sosyal medyada ortaya atılan iddia gündemi sarstı.
Bir dijital platformda ekran macerasına atılacak olan dizinin başrolünde yine Necati Şaşmaz 'Polat Alemdar' karakteriyle yer alacak.Oyuncu kadrosu henüz açıklanmayan Kurtlar Vadisi Kaos'ta Necati Şaşmaz'ın yanı sıra, Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer aldığı iddiası da ileri sürüldü.

er-007.jpg

 Kurtlar Vadisi Pusu'nun devamı niteliğinde olacağı bilinen Kurtlar Vadisi Kaos'un, Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayınlanmaya başlayacağının öne sürülmesi gündemi altüst etti.
Henüz resmi açıklama yapılmaması dizi hakkındaki gizemin devam ettiğini gösteriyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir