KURAN-I KERİM’E BÜYÜK SAYGISIZLIK

KURAN-I KERİM’E BÜYÜK SAYGISIZLIK
Yahudi medya patronu Murdoch’un sahibi olduğu FOX TV’de yayınlanan ‘Yasak Elma’ adlı ahlaksızlığın teşhir edildiği skandal dizide alenen Kur’an-ı Kerim’e saygısızlık yapıldı.

FOX TV’nin ahlaksız yaşam biçimini empoze ettiği skandal dizisi ‘Yasak Elma’nın 76. Bölümünde büyük bir küstahlığa imza atıldı. Bir sahnede gezici Şevval Sam’ın oynadığı “Ender” karakteri, “Caner” karakteri ile mutfakta gizli bir şey konuşurken Nesrin Cevadzade’nin oynadığı “Şahika” karakteri gizlice dinleme yapıyor.

12.png

1:Ardından ikilinin salona geldiğini duyan ‘Şahika’ karakteri alelacele başka bir şey ile ilgilendiğini göstermek için kitaplıktan eline bir ‘kitap’ alıyor.

02.png


2:Derin dekolteli ve mini kıyafet giymiş olan ‘Şahika’ karakterinin elinde tuttuğu yeşil kaplı ince kitaba yakından bakıldığında bunun yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’den bir cüz olduğu görülüyor. 

03.png

3:Kur’an cüzünü önce ters tutan ‘Şahika’ karakteri, sonra kitabı çevirip üzerindeki ‘Allah’ yazısını da eliyle kamera açısına kapatıyor.

04.png

4:Kur’an-ı Kerim’in koyulduğu raftaki Budizme ait heykeller de dikkat çekiyor.

rezalet-pacadan-akiyor-fox-tvnin-ahlaksiz-dizisinde-kuran-i-kerime-buyuk-saygisizlik-a442a2.png

5:Uzun bir süre cüzü elinde evirip çeviren yarı çıplak karakter, daha sonra laf arasında kitabı kapatıp tekrardan rafa koyuyor.

rezalet-pacadan-akiyor-fox-tvnin-ahlaksiz-dizisinde-kuran-i-kerime-buyuk-saygisizlik-747587.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir