KUPADA İKİNCİ RANDEVU

KUPADA İKİNCİ RANDEVU
Beşiktaş ile Galatasaray, yeni sezon öncesi Turkcell Süper Kupa mücadelesinde yarın Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşılaşacak

Turkcell'in sponsorluğunda, bu yıl 10. kez düzenlenen Süper Kupa'da Beşiktaş ile Galatasaray yarın Konya'da karşı karşıya gelecek.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2006'dan bu yana gerçekleştirilen ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan organizasyon, bir sezon önceki sezonun Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası sahibinin mücadelesine sahne olacak. 2015-2016 sezonunda ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray, 9 yıl sonra bu organizasyonda birbirlerine rakip oldu.
Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.
KUPADA İKİNCİ RANDEVU
Beşiktaş ile Galatasaray, bu kupada ikinci kez karşı karşıya gelecek.
TFF tarafından düzenlenen 2006'daki ilk Süper Kupa'da karşılaşan her iki ekip, 9 yıl aradan sonra birbirine rakip olacak.
Beşiktaş ile Galatasaray, 30 Temmuz 2006'da Almanya'nın Frankfurt kentinde yapılan ilk organizasyonda karşılaşmış ve rakibini 1-0 mağlup eden siyah-beyazlı takım, ilk kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir