Kulislerde bomba etkisi yarattı! İyi Partili 7 vekil…

Kulislerde bomba etkisi yarattı!  İyi Partili 7 vekil…
Dün CHP'den istifa ettiğini açıklayan Muharrem İnce, yine kendisi gibi CHP'den istifa eden 3 vekilin Memleket Hareketi'ne katıldığını belirtti. Bugün kulislere bomba etkisi yaratan iddia düştü. İYİ Parti'den İnce'nin partisine 7 vekilin geçeceği iddia edi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yönetimini eleştiren ve Memleket Hareketi'ni kuran Muharrem İnce dün yaptığı basın açıklaması ile partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.
3 VEKİL İNCE İLE DEVAM EDECEK
Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in Memleket Hareketi'ne katıldığını ifade eden  İnce, "TBMM'de İYİ Parti'den sonra en çok vekili olan grup olacağız" dedi.
İYİ PARTİ'DEN 7 VEKİLİN İNCE'NİN PARTİSİNE GEÇECEĞİ İDDİA EDİLDİ
İnce, partisine daha fazla vekil geçişi olacağını ima ederken bu sözlerden sonra gözler CHP'ye çevrildi. Partiden yeni istifaların olacağı düşünülürken, kulislerdeki İYİ Parti iddiası bomba etkisi yarattı. İYİ Parti'den 7 milletvekilinin Muharrem İnce'nin partisine geçmeye hazırlandığı öne sürüldü.
MERAL AKŞENİR'İN ÇIRAY HAMLESİ PARTİDE HUZURSUZLUK YARATTI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de bu duyumları aldığı ve istifaların önüne geçebilmek için parti içerisindeki muhalif isimlerden Aytun Çıray'ı başdanışmanı yaptığı öğrenildi. Çıray'ın başdanışman olması ise İYİ Parti içinde tepkilere neden oldu.
İYİ PARTİLİ VEKİLİN AÇIKLAMASINDAKİ "İNCE" DETAYI DİKKAT ÇEKTİ
Akşener'in bu kararına partinin ağır isimlerinden İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu tepki gösterdi. Konuyla ilgili görüş bildiren Dervişoğlu, "Bir ince satış var lakin malı ve taciri ifşa etmeden önce, ince ince düşünmemiz gerekiyor. Acelemiz yok yani! Hiç kimse beni öfkeyle laf söylemeye ve kontrolsüz adımlar atmaya zorlamasın. Bunca tecrübeyi, gözümden sapanla vurulmak için yaşamadım. Sadece bilinsin istedim. Parti politikalarını bu denli istiskal ve parti yöneticilerine bunca hakaretten sonra, o makam, o kişiye az gelir. Önünü açmak lazım! Sabah ola hayrola... Yarın başka önermelerim de olacak" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir