KILIÇ :BAŞARININ SIRRI KARŞILIKLI GÜVENDE SAKLI

KILIÇ :BAŞARININ SIRRI KARŞILIKLI GÜVENDE SAKLI
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ''Kağıthane'de Yaşanan Değişim ve Dönüşüm'' konulu panel kapsamında Nişantaşı Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Andy-AR’ın yapmış olduğu ankette Halka En Yakın Belediye Başkanı seçilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ''Kağıthane'de Yaşanan Değişim ve Dönüşüm'' konulu panel kapsamında Nişantaşı Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.Akademisyen Levent Dirice moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde Başkan Fazlı Kılıç, yerel yönetimlerdeki çalışmalarda dikkat edilmesi gereken konularla ilgili öğrencilere ipuçları verirken, başarısının da sırrını paylaştı. 
 Kılıç: ‘Önce Güven’
Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği panelde Başkan Fazlı Kılıç Kağıthane'nin 12 yılda adeta çağ atladığını belirterek bunun, çok çalışmak ve kendilerini hizmet ettikleri ilçeye ait hissetmekle alakalı olduğunu söyledi. Yerel yönetimlerin öncelikle halkla arasındaki güven problemini ortadan kaldırması gerektiğini belirten Başkan Fazlı Kılıç; ''Kurum olarak vatandaşla kurulacak iletişim ve bu iletişim neticesinde ortaya çıkacak güven çok önemli. Bu güveni oluşturduktan sonra yaptığınız ve yapacağınız hizmetler için de önünüz daha açık oluyor. Bir proje ortaya çıkardığınızda ve hayata geçirmek istediğinizde vatandaşın size güveniyor olması işin yapılmasında kolaylık sağlıyor.'' dedi. 
Başkan Kılıç: ‘’Biz bu güven ortamını yoğun bir çalışmayla çok kısa bir sürede oluşturduk. Öncelikle makam odamızın kapısını kaldırarak vatandaşa ‘’aramızda hiçbir engel yok’’ mesajı verdik.  Cep telefonumuzu herkesle paylaştık. Makam odamıza kameralar koyarak şeffaflığı ön plana çıkardık. Dünyanın her yerinden internete girerek vatandaşlar bizim makamdaki çalışma ortamımıza an be an tanıklık edebiliyorlar. Her sabah saat 8’de 12 yıldır aralıksız vatandaşımızla randevusuz görüşüyoruz. Toplumun önde gelen kesimleriyle istişareler,  bunun yanı sıra esnaf ziyaretleri, kadın kent gönüllüleriyle buluşma ve halk meclisleri düzenliyoruz. Bu buluşmalarda vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinliyor, gereğinin yapılması için çalışma programlarımızı buna göre ayarlıyoruz. Bir anlamda Kağıthane’yi Kağıthaneliler yönetiyor. Bu da vatandaşla aramızda güçlü bir güven duygusu ve bağ oluşturuyor.’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir