KARTALSPOR’UN YENİ BAŞKANI TANER ÖZDEMİR

KARTALSPOR’UN YENİ BAŞKANI TANER ÖZDEMİR
Kartalspor Kulübünün dün yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısından mevcut Başkan Binali Aydın görevi bırakırken seçime tek liste olarak giren Taner Özdemir Kartalspor Kulübünün yeni başkanı oldu.

Kartalspor Kulübünün dün yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısından mevcut Başkan Binali Aydın görevi bırakırken seçime tek liste olarak giren Taner Özdemir Kartalspor Kulübünün yeni başkanı oldu.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen Genel Kurulda Kartalspor’un bu zor gününde taşın altına elimizi değil tüm vücudumuzu koyduk diyen Taner Özdemir, oy birliği ile Kartalspor’un yeni Başkanı oldu.
Özdemir Genel Kurul sonrasında yaptığı açıklamada;  “Çok zor bir görev aldığımızın bilincindeyiz. Sadece ben değil bugün buraya gelerek yönetim kurulumuzda bizimle çalışmaya göze alan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür etmemiz gerekir. Bu zor süreçte oluşan bu yönetim, demek ki Kartal’ı seven Kartal’a sahip çıkan bir yönetim.
Benim tek başıma bir şey yapmam söz konusu değil, yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla beraber bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Tabii ki en büyük desteği katkıyı da Kartalspor’la başkanımızı barıştırarak Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’den alacağımıza inanıyorum. Onun da bir Kartal sevdalısı, bir Kartal gönüllüsü olarak kulübümüzü yalnız bırakmayacağını biliyorum.
Bu noktada biz üzerimize düşeni yapacağız Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz sonuçta kulübümüzün Onursal Başkanı, biz üzerimize düşeni yönetim olarak yapacağız, taraftarlarımızda üzerine düşeni yapacak, bu zor süreçte Kartalspor’u kümede tutup önümüzdeki sezon da PTT 1.lig’e çıkartmak için elimizden geleni yapacağız.
Şuan ki sportif başarı (başarısızlık) ortada. Teknik anlamda bu zor süreci biz Kartal’ın içinden çıkan Kartal’ın çocuklarıyla, Kartal’da futbol oynamış, Kartal’da yıldızlaşmış bu zor süreçte de Kartalspor’a omuz verecek arkadaşlarımızla beraber yol yürümeyi temenni ediyoruz. Arkadaşlarımızda bu konuda istekliler, ümit ediyorum ki hep beraber takıma sahip çıkıp, takımımızı kümede tutacağız.” Dedi.
Taner Özdemir’in Yeni Yönetim Listesi şu şekilde oluştu.
YÖNETİM KURULU ASİL
1- TANER ÖZDEMİR
2- KÖKSAL KIR
3- İBRAHİM AYKUT DUMANKAYA
4- SELÇUK GÖKBAYRAK
5- İHSAN ÖZTEL
6- SİRVET KÜKÜKAKYÜZ
7-  GÖKAY OFLAZ
8- AYDIN KAYA
9- ÖNDER AKAR
10- UFUK DEMİR
11- VECHETTİN ALIR
12- ERAY ARSLAN
13- VEYSİ BATMAZ

ic-huntitled-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir