Kaptan Yuvadan Uçuyor mu?

Kaptan Yuvadan Uçuyor mu?
Trabzonspor’un ve A Milli Futbol takımının başarılı eldiveni Uğurcan Çakır için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir Portekiz ekibi Benfica’nın gündeminde olan Uğurcan Çakır bu kez Trabzonspor’dan uçacak gibi görünüyor.

Record Gazetesi, Portekiz kulübünün yakın zamanda Trabzonspor’la iletişime geçebileceğini yazdı. Kalecisi Odysseas Vlachodimos için önemli teklifler bekleyen ve bazı takımlarla görüşme halinde olan Benfica’nın, B planı olarak Uğurcan’ı düşündüğü vurgulandı.
Kırmızı-Beyazlılar, geçen sezondan bu yana Fırtına’nın kaptanını izlerken, kulübe ulaşmış henüz resmi bir teklif bulunmuyor. Daha önce yaptığı açıklamada “Trabzonspor’da 3 kupa kazandım. Ayrılırsam da Trabzonlular’ın bana darılmayacağını düşünüyorum. Avrupa’da oynama hedefim var. Hem kulübü hem beni tatmin edecek bir teklif ve takım olursa, gidebilirim” diyen Uğurcan için Fransa’dan da talipler bulunuyor.
En az 15 milyon Euro
Şampiyonlar Ligi’nde Play-Off oynayacağı sezonda kaptanını kaybetmek istemeyen Trabzonspor Yönetimi’nin, olası bir teklif durumunda 15 milyon Euro’nun altındaki rakamları değerlendirmeye almayacağı öğrenildi. Uğurcan’ın takımda devam etmesi halinde, yıllık ücretine ciddi bir zam yapılması da planlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir