Aksal Yavuz

Aksal Yavuz

KALEYE GİDEMEDİLER!..

KALEYE GİDEMEDİLER!..


Lung’un eksikliği Kayserispor için büyük şansızlık. Eksikler kervanına Covit 19’a yakalanan İsmail Çipe de eklenince, mecburiyetten kalede genç bir eldiven…
Gel gör ki Trabzonsporlu oyuncular, maç boyu 18 yaşındaki Doğan’ın koruduğu kaleye bırakın etkili şut atmayı, gidemediler bile.!
Zira oyunun hakimi başından sonuna dek Kayserispor’du. O anlamda rakip kaleye en çok şut attıkları karşılaşmayı oynadılar…
**
Bazı oyuncular eski takımlarına karşı daha hırslı, daha istekli oynar. Abdullah hoca, DG Sivasspor maçında varlığı ile yokluğu belli olmayan Bilal’e o yüzden forma vermiş olacak ki sahaya sürdü. Bilal, geçtiğimiz hafta olduğu ve bildiğiniz gibi, Diabate farklı mı sanki! Ya da diğerleri?
**
Kayserisporlu oyuncular biraz sakin olabilselerdi golle tanışmaları işten bile değildi.
Marlon’un ağlarla buluşmakta olan topu çıkarması, Pereira’nın ikinci sarıdan atılmaması, hatta Bilal’in yaptığı tehlikeli hareketin kırmızı ile cezalandırılmaması; günün hem kırılma anları hem de Trabzonspor adına çok büyük şanstı.
Vitor Hugo’ya yapılan hareketin de penaltı olduğunu söyleyelim bu arada.
**
Pandemi sürecinden ötürü her takım oyuncu değiştirme hakkını sonuna dek kullanıyor. Bordo-mavili ekip, o hakkını da kullanmaktan muaftı sanki! Gerçi hoca hangi birini değişecek, Uğurcan, Vitor Hugo, Ekuban hariç çoğu kötünün iyisi!
En azından şu olabilirdi, olmalıydı; Flavio’yu oyuna alıp, Abdüş’ü, Bilal ya da Diabate’nin yerine kaydırabilirdi. Avcı, tercihini Afobe’den yana kullandı ama Afabe de sahadaki sayıyı tamamladı!
**
Geçtiğimiz yıl şampiyonluğa giden Trabzonspor bu sene rakip kaleye gidemez oldu! Dahası geçtiğimiz yıl bordo-mavili takımla oynadığında bildiği duayı edenlerin yerini bu sezon Trabzonsporlular aldı!
Özetle dün Kayseripor oynadı, galibiyet de haklarıydı, Trabzonsporlu oyuncuların sahada sadece isimleri vardı! 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aksal Yavuz Arşivi