KAHRAMANMARAŞSPOR-1PENDİKSPOR-2

KAHRAMANMARAŞSPOR-1PENDİKSPOR-2
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta play-off ‘u hedefleyen Pendikspor, yeni hocası’ ile çıktığı ilk deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 2-1 yenerek çok önemli 3 puan aldı.

MAÇTAN NOTLAR
Hafta içi yeni hocası Ahmet Taşyürek’ ile sözleşme imzalayan pendikspor zorlu kahramanmaraşspor deplasmanından 3 puan alarak play-off için önemli bir adım attı.
37'nci dakikada Pendikspor'un korner atışında ceza sahasına gelen topa yükselen Sinan, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 0-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı pendikspor’un üstünlüğü ile bitti.
Karşılaşmanın  ikinci yarısına da tempolu başlayan ve oyunu forse eden pendikspor 74'üncü dakikada Süheyl, ceza sahası dışında buluştuğu topu, düzgün vuruşu ile filelerle buluşturdu: 0-2.
84'üncü dakikada Kahramanmaraş'ın kazandığı serbest vuruşu kullanan Yakup'un düzgün vuruşunda meşin yuvarlak fileleri havalandırdı: 1-2.
Karşılaşma  Pendikspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. 
KAHRAMANMARAŞSPOR-1 PENDİKSPOR-2
STAT: KAHRAMANMARAŞ 12 ŞUBAT
Hakemler: Volkan Şeker, Şener İnan, Burak Cansız  
Kahramanmaraşspor: Mesut, Evren, Yusuf, Selçuk (Dk. 76 Onur), Uğur, Feyyaz (Dk. 66 Aykut), Kazım, Yakup, Aytürk, Eser, Kayhan (Dk. 38 Hakan)
Pendikspor: Mehmet Cinpir, Alişan (Dk. 60 Anıl), Süheyl, Hayrullah, Sinan, Mehmet Alaeddinoğlu (Dk. 90 Kadir), Umut (Dk. 65 Hasan), Cemil, Ramiz, Azad, Yasin
Goller: Dk. 37 Sinan, Dk. 74 Süheyl (Pendikspor), Dk. 84 Yakup (Kahramanmaraşspor)
Sarı Kartlar: Dk. 24 Ramiz, Dk. 76 Azad, Dk. 78 Mehmet Cinpir (Pendikspor), Dk. 48 Feyyaz, Dk. 56 Eser, Dk. 74 Kazım, Dk. 79 Uğur, Dk. 80 Aykut, Dk. 86 Aytürk (Kahramanmaraşspor)  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir