Kadem Ekşi, Maltepe'de dur durak bilmiyor!

Kadem Ekşi, Maltepe'de dur durak bilmiyor!
31 Mart yerel seçimlerine oldukça iddialı ve sıkı bir şekilde hazırlanan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, mütevaziliği, samimiyeti ve çalışkanlığı ile gönülleri fethediyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarını hız kesmeden gün boyu yaptığı ziyaretlerle sürdürdü. Çınar Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kadem Başkan yoğun ilgiyle karşılandı. Esnafla sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı. Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde esnafın desteğini istedi.
ÇAY OCAĞINDA ÇAY İÇTİ, VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarını Çınar Mahallesi’nde sürdürdü. Çınar Camii çay ocağında çay içen Ekşi, cemaatle sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kadem Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı.
“BOTANİK PARK, İSTANBUL'UN YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK”
Maltepe’ye yapılacak Botanik Park projesinin İstanbul’un yeni cazibe merkezi olacağını söyleyen Ekşi, “Çevreci bir insanım, hayatını çevre aktivisti olarak geçirmiş biriyim. İstanbul’daki en çevreci başkan adayıyım ve bundan gurur duyuyorum. İstanbul’un yeni cazibe ve çekim merkezi 8.2 kilometrekarelik alanda yapılacak Botanik Park olacak. İçinde spor alanları var, koşu parkurları var, gençlik merkezleri var, spor alanları var, ekolojik köyler var. Gençlerin ve çocukların nefes alacağı alanlar olacak. 2 yıl içerisinde bunu hayata geçireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir