JAMES TAVERNİER FORVETLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

JAMES TAVERNİER FORVETLERE TAŞ ÇIKARTIYOR
iskoçya ekini Glasgow Rangers'ın sağ beki James Tavernier inanılmaz bir hücum performansı sergiliyor. Defansın sağında oynamasına rağmen forma giydiği son 25 maçta 27 gole katkıda bulunan Tavernier, 16 gol 11 asiste imza attı.

Glasgow Rangers'ın bir sağ beki var ki, dostlar başına. Sezon başında Avrupa Ligi ön eleme maçında Galatasaray'a da gol atan Tavernier, oynadığı son 25 maçta tam 27 gole katkıda bulundu. Bir forvet oyuncusu için bile harika istatistik denecek olan bu rakamlar, sağ bek oynayan Tavernier'in ne denli önemli bir iş başardığının kanıtı.
29 yaşındaki İngiliz oyuncu 2015 yılından veri Glasgow Rangers forması giyiyor. Newcastle altyapısından çıkan Tavernier, hiçbir büyük Premier Lig ekibinde oynamadı. Kariyerinde MK Dons, Shrewsbury, Wigan, Bristol City, Carlisle United gibi alt lig takımları bulunan oyuncu, patlamasını son 2 senede Steven Gerard ile beraber gerçekleştirdi.
1.75 boyundaki oyuncu 30 yaşına yaklaşırken büyük bir transfer yaparak kariyerinde ilk defa en üst seviyede forma giyebilir. Özellikle İngiliz devlerinin gözüne kestirdiği Tavernier, Premier Lig'in şampiyonluk adaylarından birine giderse sürpriz olmayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir